2777
2789
عنوان

چشم زخم

116 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها داداش من ۶ ماهشه

از ساعت ۱۲ تا الان یه ریز گریه میکنه و جیغ میکشه 

(چند روز پیش رفته بودیم خونه عمم/ عمم خیلی ازش عکس گرفت بعدش رفت نشون یکی داد که چشمش ادم از پا در میاره ینی چشمش به یکی بیوفته داغونم میکنه طرفو)

عمم خیلی بیشعوره ک همچین کاری کرده میدونم

ولی بنظرتون ممکنه چشم خورده باشه؟

از خونه میترسه 

تا از دم در میاریمش داخل جیغ میکشه فقط جیغ میکشه و گریه میکنم اصلا نمیذاره بیاریمش تو خونه

فقط با بیرون رفتن و وقتی می‌بریم پیش دیگ نذریمون گریه نمیکنه

نمیدونیم چیکار کنیم

بنظرتون چشم خورده؟  

اعتقادی به چشم خوردن و زدن ندارم شاید مشکلی داره بچه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اعتقادی به چشم خوردن و زدن ندارم شاید مشکلی داره بچه

ن هیچیش نبود تا وقتی که عمم زنگ زد گف اشتباهی عکسشو نشون دادم اونم گف وای چ نازه چ چشایی نگا شکمش اینجوری گف بعدش همینطور به ریز گریه میکنه

خواهر زاده ي منم بچه بود يه روز همين جوري يكسره گريه ميكرد . آخر سر فهميديم مورچه رفته رو كشاله ي را ...

نه همه جاشو نگاه کردیم همه جاشو لختش کردیم ببینیم چیزیش نیس

هیچیش نبود