2777
2789

خودم اول میگم این واسه دوستمه تو عقد بوده بعد اینا رسم دارن که عروس و داماد تو عقد بقل هم نخوابن بعد پدر و مادر دوستم رفتن سفر این دوستم و شوهرش اومدن خونه دوستم بعد اینا مشغول انجام ... آره درست حدس زدی😐🤣

بعد پدر و مادر دختره درو باز میکنن میان تو از قضا به پرواز نرسیده بودن دوستم میگف داشتم میمردم از خجالت

بعد باباش گف به به چشم روشننن🤣🤣😐 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم اول میگم این واسه دوستمه تو عقد بوده بعد اینا رسم دارن که عروس و داماد تو عقد بقل هم نخوابن بعد ...

🤣🤣🤣🤣🤣

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️
ماشالااااا..🤣🤣🤣 حالا یکیشو تعریف کن 

موندم کدومو بگم بعضیاشونو بگم واقعا تعلیق میشم😂🤦🏻‍♀️

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️
🤣🤣🤣🤣🤣

آخر سرم پدر مادر دوستم زنگ زدن به پد و مادر دامادش بعد اونا میگفتن خوب زنشه دوست داره بکنه😐🙄😹😹😹

آخر سرم طلاق گرفتن ازدواجم کردن نساختن باهم 🥲🥺

خنده دار ترینشو بگو😹😹

مهمون داشتیم شام اومده بودن داشتم سفره میچیدم اخرین نفر نشستم بعد برا خودم مرغ ریختم دیدم سینه مرغه منم خوشم نمیاد از سینه مرغ 

داد زدم گفتم کی سینه منو میخوره😐دیدم اونا دارن قرمز شدن نمیخوان بخندن

بابام بدون اینکه حرفی بزنه مرغو برداشت رون گذاشت😂

مهمون داشتیم شام اومده بودن داشتم سفره میچیدم اخرین نفر نشستم بعد برا خودم مرغ ریختم دیدم سینه مرغه ...

وااااااییی😹😹😹

خیلی تصور کردن چهره ی بابات خوووب بودددد🤣

وااااااییی😹😹😹 خیلی تصور کردن چهره ی بابات خوووب بودددد🤣

بابام پایس😂😂بعد از اینکا رفتن یه ساعت داشت بهم میخندید😂😂