2777
2789
عنوان

رسوم یزد

184 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یزدی داریم اینجا؟ رسوم ازدواج یزد چیه؟ 

من با یه اقای یزدی اشنا شدم صحبت هرچی میشه خودشو به اون راه میزنه سرشوخیو باز میکنه میخوام بدونم رسمای یزد چطوریاست که حدی باهش صحبت کنم

فقط میدونم خیلی اقتصادی هستن  

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توقع جهیزیه  همه چی تموم و لوکس دارن از عروس خانم 

خیلی ام بحث های مادرشوهری دارن سر الکی عروسو میرنحونن 

البته همشون ن ها 

ولی معمولن خونه رو داماد داره از خودش

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
فقط میدونم خیلی اقتصادی هستن    

خخخخ نبابا اقتصادی نیستم صحبت حلقه شد برگشت گفت حلقه چرا میگن طلا خوب نیست صحبت کالا شد زد به شوخیو خنده که کالا چیه اصلا

خخخخ نبابا اقتصادی نیستم صحبت حلقه شد برگشت گفت حلقه چرا میگن طلا خوب نیست صحبت کالا شد زد به شوخیو ...

همون دیگه اقتصادی یعنی خسیس هستن

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

مگه فردا میخواهی باهاش ازدواج کنی که از رسوم ازدواج یزدی ها می پرسی؟! 

اره عزیزم صحبتش خواستگاریو ازدواجه ولی قرار شد یکم باهم اشنا بشیم تو این دوماه محرم تا بعدش اقدام کنیم

2790
2778
2791
2779
2792