2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

و اینکه دقیقا میشه بگی چطوری خوندی چون من دارم روی فلسفه این کار به طور دقیق تحقیق میکنم 

درسته همون ساعت نخوندم مثلا امروز ساعت ۲ میخوندم فرداش مثلا ۱ شب

چون من مستقیم نمیتونستم به شوهرم آب رو بدم می‌ریختم رو بطری که آب می‌خورد مثلا یه لیوان میخوندم می‌ریختم رو آبی که تو بطری بود

اونم شده بود بعضی اوقات نمی‌خورد ولی۴۰روز خوندم سوره مزمل۳ بار میخوندم فوت میکردم بعد یاسین به هر مبین که می‌رسیدم 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
درسته همون ساعت نخوندم مثلا امروز ساعت ۲ میخوندم فرداش مثلا ۱ شب چون من مستقیم نمیتونستم به شوهرم آ ...

عزیزم چطور نیت میکردی قبل خوندن اب و اینکه با وضو بودی و رو به قبله و اینکه نمازاتم میخوندی و اب جلوی دهنت بود ببخشید اینقدر سوال پرسیدم میخوام روش درستشو پیدا کنم

عزیزم چطور نیت میکردی قبل خوندن اب و اینکه با وضو بودی و رو به قبله و اینکه نمازاتم میخوندی و اب جلو ...

گآها با وضو بودم نه همیشه رو به قبله نبودم و همیشه هم نماز نمیخوندم آب جلو دهنم بود

قبل خوندن نیست میکردم که این آب متبرک رو درست میکنم شوهرم محبتش بیشتر بشه قربه اله الله 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
گآها با وضو بودم نه همیشه رو به قبله نبودم و همیشه هم نماز نمیخوندم آب جلو دهنم بود قبل خوندن نیست ...

دست گلت دردنکنه ممنون از اطلاعاتی که بهم دادی انشاالله زندگی خوب وخوشی داشته باشی 

دست گلت دردنکنه ممنون از اطلاعاتی که بهم دادی انشاالله زندگی خوب وخوشی داشته باشی 

ممنون عزیزم همچنین 

به نتیجه رسیدی به منم بگو