2777
2789
عنوان

مادرم

205 بازدید | 11 پست

بچه ها توروخدا مادرم چند وقته خیلی بدنش ورم کرده و سفت شده همش میگه کلیه ام درد میکنه کمرم درد میکنه الانم اومده میگه شکمم درد داره ازمایش و سونوگرافیش خوبه مال یه هفته پیشه ولی الان اومده پیش بچم میگه سمت راست شکمم نزدیک تخمداناش درد داره میترسم اپاندیسش باشه هرچی گریه میکنم نمیاد سونوگرافی بدنش مثل سنگ سفت شده قندخون و فشار خون هم داره،چیکار کنم پیش چه دکتری ببرمش همش میگه پام سنگینی میکنه این درد کلیه و شکم و بدنش با ورم و سفتی بدنش مال چیه یعنی ؟😭😭😭😭خدایا من بمیرم 

تفمه کارت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال خیلی چیزا میتونه باشه، سنگ کلیه ، بعضی وقتا سنگ کلیه توی سونو نشون نمیده . باید سیتی اسکن کنی

شاید قلب 

باید سیتی اسکن لگن بگیره توی این مشخص میشه اگه چیزی باشه، آزمایش ادرار بده واسه عفونت کلیه ، دکتر ارولوژی واسه کلیه ، زنان ، متخصص قلب همه رو ببر چکاب کنه

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
دیروزم میگه تو راه خونه از درد کلیه م نفسم قط شده افتادم هی داره مسکن میخوره ولی تو سونو چیزی مشخص ن ...

نترس عزیزم ما خانم‌ها به خاطر تغییرات هورمونی دچار این چیزا میشیم . راستی تهوع و سر گیجه داره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز