2777
2789
عنوان

رتبه کنکورم😡

2659 بازدید | 100 پست

من سال دومم بود ۵۰۰۰ منطقه یک تو تجربی شدم بنظرتون چیکار کنمممم برم یا بمونم ولی اخه به رشته دلخواهم نمیرسم حالم خیلی بده کلی درس خوندم ولی کنکورمو خوب ندادم حالا چیکار کنم😭😭😭😭😭😭 از یه نظر عاشق دندونم از یه نظر پشت کنکور موندن دوباره خیلییی سختههههه واقعا نمیدونم

خب دولتی اوردی؟!

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برو اگه بمونی بدتر شه چی من همون سال اول انتخاب رشته کردم وقتمو هدر ندادم کاملا هم راضیم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
دندون نه دولتی میارم نه آزاد😥

واقعا به دندون پزشکی علاقه داری یا درامدش جلوی چشماتو گرفته؟؟؟

خداوکیلی اگه دنبال درامدی برو ارایشگری درامدت دوبرابر دندانپزشکه😂🍂😔

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲