2777
2789
عنوان

چرانشد..

138 بازدید | 13 پست

اخه چراااا چراااااااا نشد چرا از سال اول بدتر شد‌ منکه خونده بودم برای دومین بار کنکور دادم ولی ۳سال از اولین کنکورم میگذره چون سال دوم بخاطر یسری مشکلات نتونستم اصلا ثبت نام کنم ولی واقعا من خونده بودم اخه چرااااااا ای خدای من با وجود دلتنگی دوری از خانواده شوهر شوهری ک شرایط درستو درک نکرد باوجود مریضیم حتی با وجود بیماری مادرم ک کیلومترها ازش فاصله دارم و نتونستم بهش برسم خوندم خوندم خوووووندم امااا نشد دلم میخاد دیگ نباااااشم ای خدای من حتی برای خوشحالی مادرمم ک بود یکاری میکردی🥺🥺

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هیچی قبول نمیشی؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

هعی‌‌... ینی واقعا لایق نبودم یکی از اون صندلیا مال من باشه🥺🥺

من کنکوری نیستم کلاس نهمم امسال خیلی درس خوندم تا رشته انسانی قبول شم ولی نتونستم ب اوردم بهم گفتن شاید ظرفیت نرسه و ثبت نام نکنیم:)

هیچی ینی چی..پرستاری ازادم قبول نمیشم

رتبت بالای ۳۰ هزاره؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز