2777
2789
عنوان

بارداری

355 بازدید | 29 پست

سلام  اخرین پریودم ۲۰‌خرداد بود و اقدام به باردارب کرده بودیم ، امروز تست زدم بعد اینهمه مدت مثبت شده ، عکسشو میفرستم ببینید واقعیه؟  هیچ علایمی ندارم  نمیدونم  خداکنه واقعی باشه بحق امام حسین🙏 ۳ سال انتظار بودم

مبارکه

مشکل ناباروریت چی بود سه سال؟؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه مشکل ناباروریت چی بود سه سال؟؟

واقعیه یعنی؟😢❤  نمیدونم‌چرا علایم ندارم همش دنبال علایمم

شوهرم کم تحرکی داشت خودمم کمی تنبلی تخمدان یبارم‌سقط داشتم 

واقعیه یعنی؟😢❤  نمیدونم‌چرا علایم ندارم همش دنبال علایمم شوهرم کم تحرکی داشت خودمم کمی تنبلی ...

انشاءالله این یکی رو خدا برات نگه داره و صحیح و سالم بیاد تو آغوشت

مبارکه عزیزم، چه زمانی اقدام داشتید ؟ چند بار؟ سیکلت چند روزه اس؟

منم ۴ روزه پریودم عقب افتاده دردهایه پریودی دارم اما نشدم هنوز

ولی چند روز قبل موعد رابطه داشتیم ،نمیدونم امکانش هست باردارباشم یا نه

بی بی چک ب این پررنگی معلومه مثبته عزیزم  مبارکه  علایمم زوده  از هفته ۶ تازه شروع ...

وای خدا چقدر حرفت بهم امید داد     فدات بشم    بنظرت چند هفتمه؟   اخرین پریودم ۲۰ خرداد بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز