2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک کشور و یک جامعه 

فقط نیاز به دکتر و دندانزشک و داروساز نداره 

این رفتار توهه که مشخص میکنه دیگران باهات چجوری برخورد کنن 

اره خوبه رشتش

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
یک کشور و یک جامعه  فقط نیاز به دکتر و دندانزشک و داروساز نداره  این رفتار توهه که ...

ولی جایگاهش پایینه مردم متاسفانه فقط پزشک رو رشته میدونن میگم بعدا حسرت نخورم از انتخابم

کنکوری های عزیز 

اگر مطمئنید ک تمام  تلاشتونو کردید دیگه پشت کنکور نمونید 

اگر مطمئنید ک بهتر و بیشتر از سال قبل تلاش می کنید  و تمام تلاشتونو نکردید  پشت کنکور بمونید

کنکوری های عزیز  اگر مطمئنید ک تمام  تلاشتونو کردید دیگه پشت کنکور نمونید  اگر مطمئ ...

من که تلاشمو نکردم ولی نمیدونم بمونم همه تلاشمو میکنم یا نه راستش

یه دلم میگه بمونم پشت یه دلم میگه برم.موندم چه کنم… اگه هم رشته ای شدیم بیا درارتباط باشیم❤️

باشه عزیزم❤️

خوب تحقیق کن اون رشته ای که علاقت بیشتره و شرایط بهتری داره رو انتخاب کن..سال اولت بود؟من اگه سال اولم بود حتما پشت میموندم ولی اگه پشت کنکور موندن رو دوس نداری حتما انتخاب رشته کن پشت موندن خیلی سخته

ولی جایگاهش پایینه مردم متاسفانه فقط پزشک رو رشته میدونن میگم بعدا حسرت نخورم از انتخابم

الان توی این سن هستین اینجوریه تفکرتون 

ولی حقیقتن توی جامعه اینجوری نیس 

شاید جو‌کنکور و کلاس ها و رتبه ادمو اینجوری میکنه 

الان اون بیمارستان کلی پرستار و هوشبر و فلان و فلان داره 

یعنی هیچکدوم توی جامعه جایگاهی ندارن فقط پزشک داره ؟! 

نه عزیزم اینجوری نیس 

بعد چه تضمینی داری که سال بعد پزشکی بیاری ؟! اگه همین هوشبری رو هم نیاری چی ؟! اون‌موقع رو فکر میکنی ؟!

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•