2777
2789
عنوان

قال حافظ ❤❤

166 بازدید | 22 پست

می شه یکی برام قال حافظ بگیره حالم بده 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

برا منم میگیرین؟

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
برا منم میگیرین؟

بیا من برای تو بگیرم تو برای من .

الان نصف شبه کسی حوصله نداره 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا منم میگیرین؟

نتیجه تفال به دیوان حافظ:
۱- اندوه و ناراحتی شما برخاسته از تردید و وسواس است. زیرا اینقدر درباره او غم و غصه خوردن و در فکر بودن، معنی ندارد. بلکه باید با سرعت عمل، دقت، تلاش و بهره گیری از استادان با تجربه در این راه مصممانه گام برداشت تا شاهد موفقیت را در آغوش بگیرید.
۲- بی تابی و بی قراری برای این نیت بی فایده می باشد. باید به فکر تهیه مقدمات کامل آن باشید. اگر چه خود را با خاطره او دلخوش می کنی اما ادامه این وضع موجب رنجش و تنفر می گردد و خیال بافی تا حقیقت راهی طولانی دارد.
۳- به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنید. صدقه بدهید تا گشایش حاصل شود. به زودی از او خبری دریافت می کنید. یکی از عزیزان بیمار است. برای او شربت گلاب و بید مشک بسیار نافع می باشد.
۴- سفر را توصیه می کنم. خرید و فروش زود می باشد. ملاقاتی مهم به همراه تغییر شغل برای یکی از عزیزان پیش می آید. مسافرتی مفید در پیش دارید و پولی به دست می آورد.
۵- در ۱۲ شب آینده، خوابی خواهید دید که به صورت پرنده ای چون عقاب یا پروانه در هوا پرواز می کنید. نشانه این است که افکار شما بسیار والاست و به زودی صاحب قدرت خواهید شد و زندگی پر رونقی پیدا می کنید.
۶- رنگ قهوه ای یا نارنجی را برایتان پیشنهاد می کنم که علاوه بر جذابیت، به شما نیرو و نشاط برای فعالیت می دهد و از تحرکات عصبی جلوگیری می کند.
۷- از طریق موبایل و اینترنت مکاتباتی در جریان است یا قرار می گیرد و علاقه ای حاصل می شود ولی سود آور نمی باشد. بهتر است تنها تفریح باشد و زیاد جدی نگیرید.

فا‌ل خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

شعر های حافظ برای خوندن و درک کردنه، نه فا‌ل گرفتن

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

ممنونم عزیزم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💜🧡💙

ممنونم عزیزم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💜🧡💙

💖💖💖

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

نتیجه تفال :
۱-   خواجه در بیتهای ۲-۳-۵- فرماید ( مجلس خرمی و شادی آماده است و یاران جمع شده اند برای مصون ماندن ا زچشم زخم آیه ان یکاد رابخوانید ) ( آلات موسیقی از چنگ و رباب می گویدکه پیام عشق را بشنوید زیرا این آهنگ موسیقی نوای دل است ) ( ببین عاشق و معشوق خیلی فرق و تفاوت وجود دارد وقتی محبوب ناز نشانمی دهد شما که عاشقید اظهار نیاز و احتیاج کنید تا او لذت ببرد ) خودحدیث مفصل بخوان از این سه معنی
۲-      روزگار شادی آفرینی در پیش دارید به شرط آنکه علاقه اراده سرعت عمل و فعالیت همراه شما نباشد
۳-      همین هفته یه یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنیدو توکل برخداداشته باشید پیروز و موفق می شویدزیرا دعای خیر موجب می شود حتماً پیروز شوید
۴-      از زندگی خوبی برخوردار هستید ارزش آن را بدانید و بیهوده لجبازی و وسواس به خرج ندهید عزیزم انسان کسی است که در ناخوشی خوش باشد درغمشاد باشد زیرا که مراد در بی مرادی به هم پیچیده است و درآن موردغصه رسیدن بی مرادی درد است پس غصه خوردن دردی را دوا نمی کندزها کن
۵-      دل کسی راشکسته اید همین هفته از او دلجویی کنید ۳ فرزند در طلاع دارید و شغل و مقام خوبی در انتظار خواهید داشت درمعامله ای سود می برید ولی مواظب باشید
۶-      از ویژگیهای اخلاقی نالعال یخوش باطن فرشته خود با وفا مهربان جذاب اصیل دلپذیر آرام متین مادیگراپرانرژی بزرگوار جدی معصوم و بی گناه باخیر و برکت موافق اهل صلح و سازش دوست داشتنی بموقع صبور
💖💖💖

حس می کنم درسته چون خیلی شبیه نیتم هست 😍

حس می کنم درسته چون خیلی شبیه نیتم هست 😍

ان شاالله بهترینا برات رقم میخوره 😍♥️♥️

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )