2777
2789
عنوان

دوستم همه چیز رو به مسخره میگیره

238 بازدید | 19 پست

من ۴ روزه یکی از دوستای نزدیکم فوت شده و شدیدا افسرده و ناراحتم زیر سروم افتادم خیلی داغونم همش با مسخره کردن حال من میگه به تو چه اخه واسه کسی که یک سال پیش اخرین بار دیدیش گریه میکنی دزسته من یک سال پیش دیدمش اما قبلا کلی صمیمی بودیم خوب سنگ که نیستم یا مثلا میگم من اینجا نمیام چون محرم هست احترام میزارم حرومه بار منفی داره اینجا رفتن ( من مذهبی نیستم اما امام حسین رو خیلی دوست دارم) میزنه زیر خنده مسخرم میکنه کلی حرف الکی میزنه خستم کرده امشب یهو گریم گرفت واسه دوستم مسخره میکنه میخنده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این دوست دوری بفرمایید

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘

از این جور آدما که برات احترام و ارزش قائل نیستن دوری کن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
2790
2778
2791
2779
2792