2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 54 پست
مجردایه دورم اگه به حال خودشون بودن خوب بودن اما اان از کنایع و شماتت های ادمای نادون که دلاشونو میش ...

هر کسی تو مجردی بتونه بدون توجه به حرف مردم از درون خوشحال باشه و احساس خوشبختی کنه میتونه یه متاهل موفق هم باشه

شما خوشحالی را وابسته به بودن کسی کنارتون میدونستین و الان که بهش رسیدید فکر میکنید دیگه هیچی نمیخواین 

اما واقعیت این نیست برای شما هم تضمین صد در صد نیست که همیشه شرایط خوب باشه

با این دید جلو نرید که دچار نشکل میشید زندگی بالا پایین داره هم برای مجرد و هم متاهل 

متاهل شدن صرفا یه انتخابه نه یه ضرورت 

من شک دارم که در ادامه همین قدر راضی باشید چون از حرفاتون فهنیدم تنهایی خوشحال نبودید و حرف مردم براتون مهم بوده. 

نمیدونم خدا و قسم میدم به این شب های عزیز هچ دلی تنها نباشه و هیچ کس مورد شماتت قرار نگیره و غرور هی ...

الهی آمین

معلومه خانم منطقی و خوب و بامحبتی هستی که به فکر دیگرانی🌷🌷🌷🌷♥😘

بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجردیمو دوست دارم اطراف ما دخترا اولش خیلی ذوق دارن چند سال که میگذره خیلیاشون پشیمون میشن یه دختره چند ساله ازدواج کرده با هم دوست بودن الان شنیدم دختره فرار کرده میگن مدلینگ کار میکنه . میگن میخواد جدا بشه اما خاله پسره گفته طلاقش نده بزار سرگردون بمونه خودش برگرده سر زندگی.  خب وقتی فرار کرده چه اصراریه که طلاق نده؟ نمیدونم شاید مهریه اش سنگینه شایدم دلایل دیگه ای دارن چند مورد هم دیدم چند سال از ازدواجشون گذشته خیانت کردن. طلاق گرفتن خیلیا رو دیدم جدیدا طلاق گرفتن . نگران نباش متاهلی هم دردسرهای خودشو داره ماها حداقل مجردیم اینجور دغدغه ها رو نداریم من که هروز میگذره میگم کار خوبی کردم ازدواج نکردم اصلا نمیتونم دردسرهای متاهلی رو تحمل کنم 

بی منطق نیس مثلا دختز خالم ۳۸ سالشه مجرده هی هرکی میاد بهش میگن دختره فلانی مونده طفلی افسرده شده یا ...

منم کسی را میشناسم ۱۹ ازدواج کرد و ۲۹ سالگی شوهرش فوت کرد و الان در سن ۳۲  تنهاست

پس ربطی نداره

یا میشناسم کسی که ۲۵ ساله ازدواج کرده اما با شوهرش اختلاف دارن و شوهرش تنهاش گذاشته و با این که جدا نشدن اما واقعا تنهاست و خوشحال نیست 

برعکس من فکر میکنم خیلی احساسی هستن نه منطقی

اون پستی رو که من ریپ زدم هم برای مجردایی که راضی هستن دعا کرده بودن هم برای اونایی که قصد ازدواج دارن پس این یعنی منطق از نظر من....

اون پستی رو که من ریپ زدم هم برای مجردایی که راضی هستن دعا کرده بودن هم برای متاهل ها پس این یعنی من ...

اما من روی صحبتهای کلیشون تو تاپیک متوجه شدم از روی احساس صحبت میکنند. 

و حس خودشون را به همه تعمیم دادن. در صورتی که شرایط ها متفاوته. 

ولی در کل مهربان هستن. 

اما من روی صحبتهای کلیشون تو تاپیک متوجه شدم از روی احساس صحبت میکنند.  و حس خودشون را به همه ...

من از روی پستشون گفتم.

بله از مهربونیشونه.