2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 54 پست
ما راضیم😐 نصفه شبی کشوندی مارو اینجا تا بگی خیلی بدبختیم و دلت برامون میسوزه    

دهنتتتتت😂😂😂

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبخت باشین. خدا بزرگه انشاء الله هر کی قصد ازدواج داره زودتر بختش باز بشه و خوشبخت بشه. خوبه به ...

😔😔همه به مسخره میگیرن و شعار میدن ولی درد بزرگیه تنهایی 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
اسی تصورم از مجردای دورت با توصیفی که کردی اینه 🥺

مجردایه دورم اگه به حال خودشون بودن خوب بودن اما اان از کنایع و شماتت های ادمای نادون که دلاشونو میشکونه و افسردشون میکنه

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
😔😔همه به مسخره میگیرن و شعار میدن ولی درد بزرگیه تنهایی 

ناراحت نشی .مسخره نداره . هر کسی یه جوری راحته دیگه. یکی مجردیو دوست داره یکی دوست داره ازدواج کنه.

خدا روشکر از تنهایی دراومدی شما.پیر بشین به پای هم انشاء الله

بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔

وای فکر کردم ۱۹ ساله هستی پس چرا اینقدر صحبتهات بی منطقه؟ 

بی منطق نیس مثلا دختز خالم ۳۸ سالشه مجرده هی هرکی میاد بهش میگن دختره فلانی مونده طفلی افسرده شده یا دوستم دوست پسزش بازیش داده و تمش از تنهایی میناله 🥺 یا پسرعمم که قید جوونیو زندگیشو زده 

ناراحت نشی .مسخره نداره . هر کسی یه جوری راحته دیگه. یکی مجردیو دوست داره یکی دوست داره ازدواج کنه. ...

نمیدونم خدا و قسم میدم به این شب های عزیز هچ دلی تنها نباشه و هیچ کس مورد شماتت قرار نگیره و غرور هیچ جوونی خورد نسه همه به ارامش برسن اونایی ام که مجردن وخوشن موفق باشن پایدار