2777
2789

یه خانم مسن همسایه هستیم خییییلی دوستش داشتم جاا مامان بزرگم بود همیشه هم که مریض میشد بچه ها و نوه هاش سمت این شخص نمیومدن همیشه مامان ووخواهرم میبردنش بیمارستان فقط یکی از پسراش باهاش خوب بود که اونم میومد هی بهش سر میزد البته سرکار بود،،،یه پسرش که خیییلی مادرشو دوست داشت و این خانمه هم خیلی پسرشو دوست داشت دو سال پیش پسرس جوون مرگ شد از اون پسر یه بچه داشت که نوه این خانمه میشد،کلا چهارتا برادر بودن و دوتا خواهر که یه پسرش دو سال پیش فوت کرد،دوتا خواهر با یکی از برادرا میخواستن ارث همین پسر یتیمو بکشن بالا و بهش ندن و این پیرزنه هم میگفت همه چیز تقسیم شده و من نمیذارم ارث نوه مو بین خودتون تقسیم کنید.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدم بنویسم الان کاربرا میان می گن قضاوت نکن، که دیدم نوشتن. ادامش چی شد؟

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 

قضاوت نه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بخاطر همین ارث میراث اونا باهاش بحث کردن کلی دعوا اینا پیرزنه رفت دادگاه گفت ارث نوه منو میخوان بکشن بالا و فلان که قاضی گفت از اول تقسیم میکنیم بخاطر همین یه دخترش و یه پسرش قهر کردن امروز این پیرزنه فوت کرد😔😔دخترش و پسرش نیومدن تشیع جنازش

پسرش یکم فاصله داشت تا خونه مادرش مثلا یه ساعت راه بود بهانه کرد کرونا هست نمیشه من بیام بچه هام مریض میشن رفتن دنبال اون دخترش اونم گفته بود من نمیشناسمش نمیام

خییییلی گریه کردم بخاطر این موضوع مگه یه تکه زمین چقد ارزش داره که اینا نیومدن تشیع جنازش؟؟

مردم کلی به اون دختر و پسرش بدو بیراه میگفتن تاازه بخدا پیرزنه خیلی مهربون بود

چقدر خوب از حق نوه دفاع کرده... بخاطر چنین چیزی دو تا بچش نیومدن!! نمی دونم چی بگم، خیلی کارشون در حق مادرشون نه، در حق برادرزادشون در اصل بد بوده، یه بچه یتیم... 🥲🥲

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
قضاوت چیه همه هممیدونن موضوع چیه اصلا هم قضاوت اصلا مااادرت بد اصلا یه دشمن چطور دلش میاد نیاد برا ت ...

شاید یه مشکلی بین خودشون بوده

همیشه اونی که تو خیالته بیخیالته☕💔
شاید یه مشکلی بین خودشون بوده

هیچ مشکلی نبود جز این همه میدونستن و حتی اون یه داداش خوبه هم امروز موقع تشیع جنازه کلی به اونا حرف زد گفت بخاطر میراث چطور دلشون اومد که نیان برا تشیع مادرشون

خدا بیامرزه. اون بنده خدا که رفت و راحت شد .الان هزاران نفر بیان تشییع و ختم بدردش نمیخوره .اعمالش بدردش میخوره

ولی بچه هایی که نیامدن یه عمر حسرت و عقده تو دلشون میمونه.. رنگ آرامش رو نمیبینن

خدا بیامرزه. اون بنده خدا که رفت و راحت شد .الان هزاران نفر بیان تشییع و ختم بدردش نمیخوره .اعمالش ب ...

دقیقا همه میگفتن این حرفا رو خااانم خییییلی مهربون و عااقلی بود بخدا امروز چقد گریه کردم برااش خدا رحمتش کنه😔