2777
2789
عنوان

دلمان گرفت

115 بازدید | 10 پست

داداشم دوهفته پیش عروسی کردخ عروسمون پرو است امروز به مامانم گفتم کی بریم خونشون گفت حالا حالا نمیریم دارن خونشونو میچینن گفتم نمیخوای بدونی پسرت کجا زندگی میکنه.یکدفعه عصبی شدم گفتم فهم وشعور مادر پدر شدن را ندارین چرا برای تحکیم روابططون بچهدار سدبد.خیلی نا احتم به من نمیخواستن جهاز بدن.ایا همچبن چیزی دیدید پدر مادر ندونن بچخ کجا زندگی میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من ندیدم پدر مادری ندونند بچشون کجا زندگی میکنه .

حتما پدر و مادرت صلاح میدونن که فعلا نرن خونه ی پسرشون

والا ما هم چند وقت  بعد از اینکه برادرم ازدواج کرد رفتیم خونه  شون هدیه بردیم

اول زندگیشونه باید یه مقدار جا بیفتن بعد برین مهمونی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
وا،خوب ی خورده بگذره چه عجله ای حالا از من به تو نصیحت هیچ وقت بدون دعوت جایی نرو ارج و غربت  پ ...

مادرم میگه تا یکسالم نرفتیم نرفتیم .من نگفتم سرزده بریم گفتم بهش زنگ بزن بگومیخوای بیای خونش .امده شد میریم.مادرم انگار نه انگار این بابا ازدواج کرده

مادرم میگه تا یکسالم نرفتیم نرفتیم .من نگفتم سرزده بریم گفتم بهش زنگ بزن بگومیخوای بیای خونش .امده ش ...

عزیرم ما ی رسمی داریم خونه ی تازه عروس نمیریم اصلا،قدیما میگفتن بهش خرمن کوبی نکنیم،یا طرف نو خانمانه ،منظور این بود که چون طرف تازه ازدواج کرده از لحاظ مالی تو خرج نندازیمش،بعدم عزیرم به هیچ عنوان بازم میگم،ب هیچ عنوان سر زده خونه ی داداشت نرو  برای خودت ارزش قائل شو فکر میکنم حق با مادرتونه تتو این مسئله شاید طرف وقت نداشته باشه خونشو جمع کنه حالا به هر دلیلی. ضمن اینکه تازه عروسم هست شاید دلش نخاد کسی خلوت دوتاییشونو بهم بزنه