2789
عنوان

احیای مو

2395 بازدید | 12 پست

بچه تر که بودم موهای لَخت و صافی داشتم. انقد بلند و خوش حالت و خوش رنگ بودن که همه ازش تعریف میکردن. بعد سن بلوغ، یعنی تو رنج 11 و 12 سالگی موهام وز شد، کدر شد و صافی و خوش حالتیش رو از دست داد. نمیدونم دلیلش بلوغ بود یا چیز دیگه ای، اما اصلا از سشوار و اتو استفاده نمیکردم. کسیو میشناسین که اینجوری شده باشه؟ یا راه حلی براش دارین؟ خیلی وقته دنبال درمان موهامم واقعا خسته شدم خیلی وز و بد حالتن، انقد هم بلندن که اگر بخوام کراتین کنم بالای 15 میلیون میشه. اگر تجربه ای دارین کمکم کنین😖

اگر گفتن منم لایک کن

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 

موهات تا کجاته عزیزم؟ چخبره ۱۵.من خودم کراتین کارم.خیلی زیاد بگیرم و خیلی بلند باشه چهار پنج تومان

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موهات تا کجاته عزیزم؟ چخبره ۱۵.من خودم کراتین کارم.خیلی زیاد بگیرم و خیلی بلند باشه چهار پنج تومان

موها منم اینجوری شده انگار حساسیت دارم هی سرم مبخارونم و باعث ریزش مو میشه😥💔

موها منم اینجوری شده انگار حساسیت دارم هی سرم مبخارونم و باعث ریزش مو میشه😥💔

شاید واقعا حساسیت‌ه عزیزم برین دکتر پوست و مو

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

سلام دوست عزیز منم تو بچگی موهای خرمایی رنگ بلند و لختی داشتم بزذگتر شدم به اون صافی نبود اما پایینش موج داشت پرپشت و مشکی که بعضیا فکر میکردن رنگ میکنم ، ولی یهو موهام وز خشک مرده و ریزش شدید دارم و خیلی سفید شدن بخاطر کمکاری تیرویید اینجوری شدم ، بعد از حمام کت موهام نم داره آلوورا میزنم نرم میشه وزشو تا حدودی میگیره 

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین 

کراتینه به موها آسیب میزنه؟ کراتینه بهتره یا ابریشم سازی؟ فرقشون چیه

موندگاریش چقدره؟ من میترسم برم کراتینه موهام بسوزن

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
کراتینه به موها آسیب میزنه؟ کراتینه بهتره یا ابریشم سازی؟ فرقشون چیه موندگاریش چقدره؟ من میترسم برم ...

عزیزم بستگی به شرایط موهاتو داره که کدوم مناسب باشه براتون و اگه تخصصی انجام بشه به هیچ وجه نمیسوزونه

خالم موهاش تا سر شونش بود 6 میلیون گرفتن ازش😲

موهای من تا وسطای باسنمه

خالم موهاش تا سر شونش بود 6 میلیون گرفتن ازش😲 موهای من تا وسطای باسنمه

من موی تا سرشانه رو یک و دویست میگیرم

اندازه موهای شما رو پنج پنج و نیم

خالم موهاش تا سر شونش بود 6 میلیون گرفتن ازش😲 موهای من تا وسطای باسنمه

عزیرم روغن آرگان رو امتحان کردی؟ یا ماسک آبکشی و ماسک دوفاز عالین برای خوشحالتی مو

بیا واتساپ تا راهنماییت کنم،مشاره پوست و مو داریم انشالله جواب میگیری09213155264