2777
2789
عنوان

علت امتحانات سخت پی در پی الهی

469 بازدید | 13 پست

کسی میدونه دلیل امتحانات سخت  پی در پی خداوند چیه؟؟؟چون به زندگیم که نگاه میکنم تمام سعیمو کردم ک بنده ی خوبی باشم  نمازمو قرآنمو بخونم به کسی بدی نکنم  هر چند خیلی زیاد بدی میبینم به خاطرسادگیم ولی خدا منو همه جوره امتحانم کرده خیلی کم آوردم ،دیگه دارم ب این نتیجه میرسم نکنه واقعا من آدم کثیفیم که خدا حتی منو با بچم آزمایش میکنه  گاهی اوقات انقدر کم میا م که به خودکشیم حتی فکر میکنم بعد میگم لعنت بر شیطون تو کی هستی که بخایی روخی رو که خدا در دو دمیده  قطع کنی نفسش‌و 

کسی هست بدون دلیلش چیه ؟؟؟؟

کسی ک درسش خوب نباشع ولش میکنن

هرسال ی کلاسو میخونه و امتحامای تکراری میده

ولی کسی ک درسش خوب باشه هی رفته رفته خودش قوی تر میشه و امتحانا و ازموناشم سخت تر

هرچی درجه و هوش و استعدادش بالاتر میره امتحانا بیشتر و سخت تر و طاقت فرسا تر

چون نتیجه ای ک میگیره خیلی شیرین و دلپذیره و ارزشش رو داره 

فکر کنم ب این دلیل باشه

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

منم سالها خیلی سختی کشیدم

و این سختی ها یه جوری بود که درک نمی کردم چه جور ازمایش خداست اونموقع احساس می کردم این سختی ها داره از خدا دورم می کنه

الان که چند سال می گذره وبا دعاهام خدا یک یکی سختی ها رو برداشته می فهمم اینا شخصیتت رو می سازن

چقدر دنیا هیچ است و ما برای هیچ؛چه ها که نکردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور میکنین منم تقریبا تو این شرایط م امروز داشتم فکر میکردم چطور من انقد رعایت حال دیگرانو میکنم خیلی مواظب زبون و رفتارم که دل نشکنم و....چرا انقد دلم میشکنه 

یکیش اینه که متاسفانه تو عصری که ما  زندگی میکنیم زندگیه به شدت تجملاتی و مردم مادی گرا شدن و به معنویت زندکی خیلی بها نمیدن یعتی آدمایی که صداقت و راستی رو پیش میگیرن به شدتتتتتت کمن ....و کلا خوب بودن و خوب موندن تو این دنیا خیلی سخت شده و البته تهش لذت بخشه ....

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

دلیلش اینه که انسان دررنج آفریده شده وهدف ازخلقت انسان رشده،ورشدزمانی اتفاق میوفته که انسان دچاررنج بشه..

هیچوقت انسان ازیک اتفاق شاددرس بزرگی نمیگیره ورشدی نمیکنه،

اگه همه ی مردم دنیارونگاه کنی بیشتراز۴۰تاخوشی ندارن،یعنی هیچکس خوشیش به۱۰۰نمیرسه،انگاردنیااینجوری برنامه ریزی شده تاهیچکس به اون نقطه ی امن اسایش نرسه..

چون آسایش مصادفه باقطع رشدوتنبلی..حتماسرچ کن درمورداین موضوع به جواب جالب ومنطقی دست پیدامیکنی

باور میکنین منم تقریبا تو این شرایط م امروز داشتم فکر میکردم چطور من انقد رعایت حال دیگرانو میکنم خی ...

مشکل اینجاست که به شدت کم آوردم منی که همه میگن صبورم،تنها تایمی که اعصابم شاید ی خورده آروم بگیره وقتی که توی سجادمم

یعنی حتی اگر با بچمم امتحان کنه بازم به سود منه؟؟؟؟

نمیدونم جریان چیه ولی همون بچه مگه هدیه خدا نیست؟از طرف خودش نیست مگه؟

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
مشکل اینجاست که به شدت کم آوردم منی که همه میگن صبورم،تنها تایمی که اعصابم شاید ی خورده آروم بگیره و ...

بله درک میکنم شرایط سختیه واقعا ...قطعا خودتون بهتر میدونین ،  تنها چاره ش همون صبوریه بارها پیش او مده از بلاتکلیفی بیش از حد و درماندگی گفتم خدایا خودت بگو چیکار کنم هیج حرکتی برا رفع مشکلاتم نمیتونم بزنم...هر بار یاد این آیه که از صبر و نماز کمک بگیرین میوفتم ...سکوت میکنم ...سکوت  کن..سکوووت ....خیلی سخته ولی بگو خدایا من تسلیمم خودت گره زندگیمو باز کن  ...و زیاد ذکر بگو 

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم خیلی کارگشاست

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم را تا ۴۰ روز انجام میدهید به این صورت که: روز اول ۱۰۰ مرتبه روز دوم ۲۰۰ بار

تا روز چهلم ۴۰۰۰ بار

حتما باید یکشنبه شروع بشه و چهل روز بعدش حتما پنجشنبه هست که تمام میشه……

این ختم خیلی زود حاجت میده حتی در همین زمان ۴۰ روز… روزی که ختم تمام شد یه بسته خرما بگیرین و خیرات کنین…

ممنون از راهنماییتون

سلام حالتون خوبه؟ببخشید هستین می خواستم باهاتون یکم صحبت کنم. چون منم در حال حاضر تو شرایط شما هستم و خیلی تحت فشارقوی هستم. بخاطر مشکلات متعدد و فراوانی ک همیشه تو زندگیم داشتم. می خواستم ببینم شما ب جوابی براش رسیدین؟