شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
منم طبعم سرده. همیشه بی حالم. کارهام رو هم آروم انجام میدم
تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت. از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمیدونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمیدونم کی میخواد تموم شه.
بابا یکی به من بگه طب سنتی جز گرمی و سردی ذیگه چی میگه🤣
راه درمان بیماریها . درمان بیماریها بر اساس طب فرد هست.مثلا طبع سرد معده دردش از سردیس
تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت. از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمیدونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمیدونم کی میخواد تموم شه.
راه درمان بیماریها . درمان بیماریها بر اساس طب فرد هست.مثلا طبع سرد معده دردش از سردیس
والا من سه تا دکتر متخصص طب سنتی رفتم دکتر نه عطار اولی گفت صفراوی هستی دومی گفت سودایی هستی سومی گفت طبعت گرمه حالا خودتون و انصافتون میشه به این علم اعتماد کرد؟؟؟؟؟؟
لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️