2821
2789

چرا  گفتن امشب میاد نیومده یعنی؟؟😐

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پشتیبانم گفت بعد عاشورا حالا نمیدونم برای ارامش من گفته چون حالم خیلی بده یا واقعا

سلام هم ماهی عزیزم نگران نباش انشاالله که نتیجه زحماتتو میبینی🥲💜

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
من زحمت کشیدم و مطمئن بودم میبینم از صبح مطمئن بودم ولی الان فهمیدم احتمالا محروم بشم😭😢💔

چراااا😐😐🥺بالاخره حکمتی هست

چون سال دومم هست و معدلمو اشتباه ثبت کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واییی😐😐🥺🥺🥺🥺🥺🥺💜چقدر متاسف شدم....