2777
2789
عنوان

برادر شوهرم قبول نمیکنه زن بگیره

364 بازدید | 13 پست

جاریم ۲ سال پیش فوت شد

یه دختر ۴ ساله داره

دست مادرشوهرمه که مادر شوهرمم سن بالاست و از پا افتاده

حتی راه نمیتونه بره

الان من و شوهرم تازه عروسی کردیم خونه خودمون

اون برادر شوهرم ۴ ساله عروسی کردن

اون یکیشون ۳ تا بچه داره

اونوقت بابای بچه اصلا سمتش نمیره بچه افسردگی گرفته 

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

یکیو براش پیدا کن و بعد باهاش حرف بزن بچه گناه داره

کاربری پنجم mommy_goli  سابق... امضامو باز مینویسم هرموقع وقت شد چون به دردبخور بود...                              زیاد بچه اوردن هنر نیست خوب تربیت کردن هنر است!امکانات و پول دلیلی بر توشحالی بچه هست  و همچنین تفاهم پدر و مادر🙂                                  دخترم عزیزم  میخوام توی سرزمین فرصتها باشی عزیزم دوست ندارم محدوویت برات باشه عزیزم من و ددی درتلاشیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بچه گناه داره هیف روزگار

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

مشکل بچه با ازدواج پدر حل میشه ؟ممکنه زنه حتی نذاره بچه رو ببینه چون مرده از بچه گریزانه 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

وای خدا کنه اگه ازدواج کنه دوباره، یه خانوم خوب قسمتش بشه. اون دختر دو سالش بوده که بی مادر شده

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
طفلی بچه چرا فوت کردن؟

ایست قلبی

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
فقط خدا به بچه رحمش بیاد 

چی بگم اخه

به نظرم هیچ بچه ای به نامادری و ناپدری احتیاج نداره. نهایتش اینه که اگه بد نباشه مجبوره کنار بیاد. داغ مادر یه طرف اضافه شدن نامادری هم یه طرف. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿