2777
2789
جونم

پسرم یک سال و نیم هست همه رفتارهاش نرمال هست ...کلمه زیاد میگه....راه رفتنش به موقع بوده ...فقط وقتی یک چیزی بخواد و خواسته ای داشته باشه هزاربار میگه و تا به خواسته اش نرسه بی خیال نمیشه....میخواستم ببینم نرمال هست این کارش؟و در ضمن خیلی به وسایل برقی علاقه داره زیاد...ماشین لباسشویی روشن باشه میره میشین جلوش و نگاه میکنه....پنکه رو دایم میگه خاموش و روشن کنین...جارو برقی رو میگه روشن کنین و خونه رو جارو کنید تا من نگاه کنم....این رفتارها طبیعیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم یک سال و نیم هست همه رفتارهاش نرمال هست ...کلمه زیاد میگه....راه رفتنش به موقع بوده ...فقط وقتی ...

اشکال نداره به خاطر سنش اینطور که تا نرسه بش تکرار میکنه

علاقه وسایل  برقی به خاطر کنجکاویش یکی از فامیل هامونم اینطور بچش 

نگران نباش عادی 

میخواد ببین چی توش که اینطور کار میکنه 

سلام عزیزم

من دخترم رو بردم پیش خانم دکتر ساداتی که تخصص روانشناسی کودک و نوجوان دارند و واقعا راضی بودم

خوبی کلینیکشون اینه که کار تخصصی فقط روی کودک و نوجوان انجام میدند

و انواع تستها و درمانهای موًثر در کلینیکشون انجام میشه و از همه مهمتر بیس کاریشون عدم دارو درمانیه

من خودم بچمو به خاطر اختلال اضطراب پیش دکتر امنه ذاکری میبرم روانشناس کودک خیلی خوبیه خوب با بچم ارتباط میگیری با نوروفیدبک درمانی کار میکنه خیلی موثره رو اضطراب بچم کلا به نظرم درمان اضطراب کودکان با نوروفیدبک خیلی خوب جواب میده

من خودم بچمو به خاطر اختلال اضطراب  پیش دکتر امنه ذاکری میبرم روانشناس کودک خیلی خوبیه خوب با ...

خاله منم دختر خالم واسه اختلال یادگیری که داشت یادمه پیش دکتر آمنه ذاکری داشت خالمم میگفت خیلی روانشناس خوبیه واسه بچه ها خیلی تعریف میکرد ازش خداروشکر دختر خاله منم اختلال یادگیریش خوب شد الان مشکلی نداره

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان توی ایران حرف اول رو میزنه

کل ایرانیهای دنیا مشاوره آنلاین دارند با ایشون

اسمشون رو گوگل کن آدرس و شماره منشی هاش میاد

سلام به نظر من از کلینیک تخصصی مادر و کودک دانشگاه شهید بهشتی واقع در اکباتان کمک بگیرین، بالای 30 درمانگر تخصصی تو این حوزه دارن، و خیلی خوب کار میکنن
02144664071 این شماره شون هست، باز تو اینترنت هم سرچ کن

من برای بچه دنبال یک روانشناس خوب بودم که از طریق یکی از دوستام با دکتر آمنه ذاکری آشنا شدم. ایشون یکی از  بهترین دکتر ها در زمینه روانشناس کودک هستن بعد از مشاوره گرفتن با ایشون تربیت فرزندم برام خیلی شیرین تر شده.