سلام خانما من هفته ی 7بارداریم 3روزه لکه بینی و ترشحات قهوه ای دارم امروز رفتم دکتر گفت قلبش تشکیل نشده ولی باید دوهفته دیگه بیای موندنش50/50هست کسی شرایطش مثله من بوده خواهشا راهنمایی کنید
سلام عزیز خیلی زود رفتی سونو مشخصه که الان تشکیل نمیشه بذار هشت تا یازده هفته برو اگه چیزی هم باشه خدای نکرده خودش سقط میشه لازم نیست کاری کنی اما ان شالله سالمه و سال دیگه این موقع بغلته
خب راست میگه هنوز خیلی کوچولوهه برا قلب، اون لکه ها برا باز شدن رحمته نگران نباش، فقط شیافایی ک بهت میده مرتب بزار، زیاد تکون نخور، در حد دسشویی و حموم ، دسشویی هم فرنگی بگیر اگ خونتون داره ک بهتر...استرس نداشته باش
نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍
سلام عزیز خیلی زود رفتی سونو مشخصه که الان تشکیل نمیشه بذار هشت تا یازده هفته برو اگه چیزی هم باشه خ ...
سلام آبجی منم ترشح زیاد دارم معذرت میخام هم آبکی بی رنگ هست هم چیزای قهوه ای کم رنگ داره میتونه نشانه سقط باشه ،چهارده تیرماه که رفتم گفت قلب و کیسه زرد تشکیل نشده و پنج هفته بودم
سلام آبجی منم ترشح زیاد دارم معذرت میخام هم آبکی بی رنگ هست هم چیزای قهوه ای کم رنگ داره میتون ...
نمیدونم سونو برو پیش یه دکتر خوب هم برو خیلی دکترا تا میبینن قلب تشکیل نشده میگن برو سقط و این حرفا اول مطمئن بشین سریع نرین برا سقط ان شالله که همتون یه کوچولوی خوشگل و زود بغل کنین