2777
2789
عنوان

اسباب کشی

85 بازدید | 11 پست

سلام.ما قراره سال آینده بخاطر کار همسرم بریم یه شهر دیگه بچمونم ماه دیگه به دنیا میاد.پدرشوهرم اینا خونه دو طبقه دارن اونجا مادرشوهرم میگه من پاهام درد میکنه شما برین طبقه ی بالا

از طرفی به خاطر وسایلم میترسم ۴ ساله ازدواج کردم توی همین اسباب کشی هم چن جای وسایلام خراب شده هم اینکه طبقه بالا بدون آسانسوره و بخاطر پله هاش بخاطر بچمون میترسم که بیوفته پایین

اونا هم نهایتا آخر هفته بیان اونجا.خونه ی پدرم اونجان ما هرشب بریم خونشون خیلی بخاطر پله ها اذیت میشیم و همچنین آشغال انداختن😂

الان بنظرتون چیکار کنیم؟

میدونم پررویییه ولی من گفتم ما ک همیشه هستیم بریم پایین شما ک اخر هفته یا چن هفته یه بار میاین برین بالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دو طبقه ک چیزی نیست واقعا من طبقه چهارم باردارم مستاجرم کلی اذیتم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

برای خودت سخته بعد انتظار داری واسه یه پیرزن پیرمرد اسون باشه

پیرزن پیرمرد نیستن ماشالا خیلیم جوونن.ولی خب اونا شاید دو سه هفته یکبار بیان ما همیشه اونجاییم.کسیم جر خانواده پدرم اونجا نداریم مجبوریم هر شب بریم پیششون.بخاطر بچه میترسم درو باز کنه بهونه بگیره.بیوفته پایین از طرفیم وسایلم خیلی زیاده و نو. اونا وسیله ی زیادی ندارن

حالا مگ دو واحد چقدر پله داره ک

خب اونا شاید دو سه هفته یکبار بیان ما همیشه اونجاییم.کسیم جر خانواده پدرم اونجا نداریم مجبوریم هر شب بریم پیششون.بخاطر بچه میترسم درو باز کنه بهونه بگیره.بیوفته پایین از طرفیم وسایلم خیلی زیاده و نو. اونا وسیله ی زیادی ندارن

آخه دو طبقه ک چیزی نیست واقعا من طبقه چهارم باردارم مستاجرم کلی اذیتم 

آسانسور ندارین؟ من تو این چهار سالم طبقه دوم بودم بدون آسانسور.بالا بردن خریدا بردن آشغالا یه چیزی یادت میوفته مجبوری بری بالا دوباره برگردی ایناش خیلی سخته از طرفیم وسایل من خیلی زیادن و نو اونا وسیله ی زیادی ندارن

آسانسور ندارین؟ من تو این چهار سالم طبقه دوم بودم بدون آسانسور.بالا بردن خریدا بردن آشغالا یه چیزی ی ...

آره بدون آسانسور پدرم در اومده ولی طبقه دوم که برای من هیچی نیست واقعا

خب با سیاست با مادر شوهرت حرف بزن شاید قانع شد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم