2777
2789
عنوان

شب عروسیتون

1833 بازدید | 41 پست

کیا از شب عروسیشون خاطره بد دارن؟

من دو سه ماهی از شب عروسیم میگذره ولی اصلا بم خوش نگذشت خیلی با شوهرم دعوا کردم تو اون شب الان بش فک میکنم یه عمی میاد تو دلم یا هرکی عروسی میگیره من دلم میگیره

کیا مث من بودن و چکار کردن ک یادشون بره

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من .بدترین روز زندگیم بود .هنوز زخمش روی قلبمه و تا آخر عمرم یادم نمیره 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ما با این ک بقیه وقتا خیلی دعوا داشتیم روز حنا و عروسی دعوا نکردیم البته روز عروسی حرصمو دراورده بود

مونده بودم تو تالار اقا رفته بود با دوستاش عکس بندازه ولی بعدش باز از دلم در اورد خوش گذشت😁

وقت دعوا داشتین مگه شما ؟؟؟؟؟

اره بهمون بد گذشت سر چیزای ساده و لج کردنای خودم وقتی از اریشگاه اوردم دعوا گردم اخر شب تو ماشین دعوا کردیم 

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

منم اوج كرونا بود نتونستم تالار بگيرم. هيچكس هم نيومد عروسيم از خانواده ي شوهرم فقط مادرشوهر و خواهر شوهرام و جاريم بودن دوسال گذشته اما هر وقت بهش فكر ميكنم ميگم كاش عروسي نميگرفتم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

وای اونشب فیلم بردارمون اومد خونمون داشت آزمون عکس میگرفت ب من گفت برو اون سمت خونه بیا بغل شوهرت 

من دویدم بیام یهو لباسم گیر کرد افتادم خیلی ضایه شدم 😑😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

چرا عزیزم دعوا کردین 🙁

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

من خیلی روز بدی بود وقتی عکس ها وفیلم هلی اون روز میبینم دیوونه میشم دوباره دعوا میکنم باهاش روز نحسی بود واقعا خیلی بد گذشت حتی شبم اینقدر باهاش دعوا کردم جدا خوابیدم خیلی بد بود اصلا بهش فکر نمی‌کنم