2777
2789
عنوان

دندون عقل

109 بازدید | 20 پست

سلام دندون عقلم داره در میاد ولی فک کنم ورم کرده چون ۱۳ سالم داره تموم میشه  ولی خیلی زمان داره کلا  لپ سمت راستم ورم شدید کرده دیروز  دندون عقل همون  جایی که میخواد از لثه بیاد بیرون الان کلا لپمه درد میکنه  چه کنم؟

مامانم میگه وقتی زده به لپت و دندونات درد نمیکنه یعنی داری خوب میشی

نظرتون؟

و منی که ۲۷ سالگی دندون عقل دراوردم😐💔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت

چی چیو خوش بحالت...

نهفته بودن دوتا پایین کامل درنیومدن و به دندونام فشار می اورد حالا رفتم جراحی کردم.

یکیش الان یکماهه درد و خونریزی داره خوب نمیشه دکتر میگه جراحیت سخت بود چند ماه طول میکشه خوب شه

دندون عقلو که کلا باید کشید ولی اگه دربیاد خوبه که جراحی نخواد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اسی دست بهش نزن فعلا خودش خوب میشه من از همین سن هی ورم و کرد و هی وجب زد تا گفتم نیای بالا نمیکشمت ...

درش نمیارم کاری باهاش ندارم فقط بگین چی کار کنم دردش بهتر شه😪

چرا بکشی؟

دندون عقل چه کامل دربیاد  چه نصفه و نهفته باشه که جراحی بخواد کلا باید کشیده شه

دندون عقل چه کامل دربیاد چه چه نصفه و نهفته باشه که جراحی بخواد کلا باید کشیده شه

آها ممنون بابت راهنمایی 

جالبش اینجاس سال پیش دوتا دیگه دندون عقب در آوردم الان این عقلههه😪😪😪😪😪

وووواااای

سلام. اگه درد و ورمش کم نمیشه احتمالا داره کج در میاد ببینید اگه به دندون کناری داره فشار وارد میکنه ...

آها دارم نگاه میکنم اون  قسمت لثه که میخواد در بیاد درد داره فقط

تازه از دیشب  اینطور شدم 

خو بالاخره در اومدنش درد نداره؟