2777
2789
عنوان

مقصر منم یا خواهرشوهرررم

364 بازدید | 25 پست

خانوما ما تویه ساختمانیم یه خواهرشوهر دارم جدا شده با پدرش ینا زندگی میکنه من به پسر عصبانی شدم گریه کرد خواهرشوهرم اومد خونمون میگه چرا به بچه عصبانی میشی بجایه اینکه با بچه بازی کنی سرش داد میزنی منم گفتم بچه با گریه بزرگ میشه بچمو برداشت برد بهش میگه عجب ننه ای داری الان مقصر منم شما جای من بودید در جواب بهش چی میگفتید 

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضیه کمی عجیب است ولی برا چی بچه تورو برداشته برده حق نداشته ببره

برای اینکه فضوله دخالت میکنه چرا سر بچه داد زدی یکی نیست بهش بگه توروسننه

منم خواهرمو دعوا میکنم سر بچه اش داد بزنه ولی زن داداشمو نه اینکه برادرزاده های من تخم جن هستن و وادار میکنن آدم و سرشون داد بزنی تا بلکه یه دیقه ساکت باشن بی تاثیر نیست😆😆

دلیل عصبی شدنت چی بود؟ حسادت نداری بهش؟؟ ک اونجا زندگی میکنه منم زیاد دوس ندارم بیان خونم..ولی چون ...

نه برای چی بهش حسادتم بشع من سرم تو زندگی خودمه اونه که دم به دیقه میاد

برای اینکه فضوله دخالت میکنه چرا سر بچه داد زدی یکی نیست بهش بگه توروسننه

من فکر گردم بچه خاهر شوهرت رو میگی..قشنگ توضیح ندادی...خب بچه رو برده که یکم اروم بشه..

منم با بچم دعوا میکنم بهم میگن چرا اینکارو کردی..منم تو یه ساختمونم..

بنظرم با شوهرت در میون بزار

انقدر بلند داد زدی که اونم شنید؟

نه فقط پسرم گریه میکرد کلا بهونه گیره اونم میگه از صبح صدای گریش میاد

من فکر گردم بچه خاهر شوهرت رو میگی..قشنگ توضیح ندادی...خب بچه رو برده که یکم اروم بشه.. منم با بچم ...

چی بگم بهش 

بهش بگو تورو سننه قربووووونت برم  

ولی جدی سعی کن خودتو کنترل کنی سر بچه داد نزنی ،نه بخاطر خواهرشوهر یا هرررررکی،بخاطر خود بچه،بچه اینجوری عصبی میشه 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖