2777
2789
موسسه ای تو تهران۲ونیم میخواد تو شهرم فوقش۸۵۰هزار نمدونم کدومو برم موندم😭😭

خودت انتخاب کن مگه مجبوری اول اون رشته ی ک مد نظرته شهر خودت د شهرستانای اطراف چ روزانه چ شبانه بزن بعد همونو پیام نور تو شهر خودت بعد هم از شهر های جنوبی شروع کن بزن

دنبالم نیا اسیر میشی;-)یک عدد مردادی جذاب و خوجل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتایج بیاد میشه فهمید تقریبا چی قبولی واقعا فاز اونایی که میلیونی میدن و نمیفهمم...

اینو برا کسایی ک رتبه شون خوب ميشع صدق میکنه

ولی یکی خراب میکنه تقریبا و نمیخواد پشت کنکور بمونه و تا حالام انتخاب رشته انجام نداد مشاور کمک کنندس💎🥲

انتخاب رشته اونقدر عجیب نیس که بخواید آنچنانی هزینه کنید...مشاور معجزه نمیکنه به هیچ وجه.. طبق رتبه ت  میان کد رشته رو بررسی میکنن..قبول شدی ،شدی،نشدی هم هیچی...

پارسال یه موسسه بود دو و خورده ای می‌گرفت کلی هم حرفش بود خیلی هم دلم میخواست اونا برام انتخاب رشته کنن ولی نمی‌تونستم این همه هزینه کنم ! بعدم گفتن کلاهبردارن و خیلیا با وجود هزینه هیچی قبول نشدن(از دوستان خودم)

منم خودم با راهنمایی های یکی از اقوام انتخاب رشته کردم

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
موسسه ای تو تهران۲ونیم میخواد تو شهرم فوقش۸۵۰هزار نمدونم کدومو برم موندم😭😭

ی مطمئنشو انتخاب کن حالا دونیم دادن بهتر از قبول نشدن یا درس خوندن توی دانشگاهایی هس ک شهریه ش فلان قد میشه

اینو برا کسایی ک رتبه شون خوب ميشع صدق میکنه ولی یکی خراب میکنه تقریبا و نمیخواد پشت کنکور بمونه و ...

به هرحال پول زیاد براش نده

شق القمر نمیکنن

قبل تو نت سرچ کن از دانشجوهای رشته ای که تحصیل کردی بپرس بعد یه مشاور تحصیلی معمولی برو

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

کلی سایت تخمین هست رتبه و اینا رو که بزنید میاره حدودا چه رشته و کجا قبول میشید 

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

مال منو مشاور انجام داد گند زد ی ترم خوندم تغییر رشته دادم   اگ به مشاورم سپردی حتما خودت اول رشته های مورد علاقتو انتخاب کن  نذار سلیقه ی اون باشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
انتخاب رشته اونقدر عجیب نیس که بخواید آنچنانی هزینه کنید...مشاور معجزه نمیکنه به هیچ وجه.. طبق رتبه ...

بله خب کلاه بردار و یا ادم ناشی ک همی جوری ی موسسه زده هس ولی بعضيام خوبن🥲

من واقعا هیچی سر در نمیارم نیاز دارم ب مشاور

مال منو مشاور انجام داد گند زد ی ترم خوندم تغییر رشته دادم   اگ به مشاورم سپردی حتما خودت اول ر ...

ارع نمیزارم کلا خودش بچینه حتما حواسم هس چ رشته و چ دانشگاهی میگه

میتونم بپرسم اسم مشاورتونو؟؟

بله خب کلاه بردار و یا ادم ناشی ک همی جوری ی موسسه زده هس ولی بعضيام خوبن🥲 من واقعا هیچی سر در ...

نمیگم که مشاور بده...نه اتفاقا خوبه یکی باشه برات اولویت بندی کنه راجع به شهرا و رشته ها بدونه..ولی میگم با صدتومنم میشه اینکارو کرد لازم نیس میلیونی هزینه کنی

نمیگم که مشاور بده...نه اتفاقا خوبه یکی باشه برات اولویت بندی کنه راجع به شهرا و رشته ها بدونه..ولی ...

بله حرفتون متین ولی من چن وقتع دنبالم زیر ی تومن ندیدم

مگر اینکه فق تماسی باشع. یکم راهنمایی ک اونم پونصده🥲

بله خب کلاه بردار و یا ادم ناشی ک همی جوری ی موسسه زده هس ولی بعضيام خوبن🥲 من واقعا هیچی سر در ...

همون کلاهبردار یجوری از کارنامه های سالهای قبل حرف میزد..لایو میذاشت...کلاس میذاشت آموزش میداد پیام میداد پشتیبانی داشت ولی خب قرار نیس معجزه کنن.. مث بعضی جاها میگن با رتبه ی ۵۰/۰۰۰فرهنگیان قبول شد! خب مسلمه یه جای کار میلنگه..خلاصه حواستو جمع کن

ارع نمیزارم کلا خودش بچینه حتما حواسم هس چ رشته و چ دانشگاهی میگه میتونم بپرسم اسم مشاورتونو؟ ...

اره کار درست همینه .من اردبیل بودم همینجا دادم مشاور انجام داد

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا