2777
2789

منو نامزدم ۳سال دوست بودیم و خیلی هم دوسش دارم

۱۳ خرداد اومدن خاستگاری

۲۵تیر نامزد کردیم (نشون)

بعد محرم و صفر عقدمونه

ولی اصلا خوشحال نیستم 

خیلی غمگینم و هیچ ذوقی ندارم

مثلا خیلی دوس دارم یهو بمیرم

حوصله هیچکاریو ندارم دلم میخواد فقط بخوابم

دوس ندارم از خونه برم بیرون

همش یه ترس و غمی تو دلمه 

انگار ی چیزی باعث میشه انرژیم بره

چرا اینجوری شدم

شوهرم کارش جنوبه و ماهی یکبار میاد شاید واسه همین سرد شدم

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

چرا خب باید خوشحال باشی الان که من انقدر ذوق کردم بعد

نامزدیمون چندروز باورم نمیشد بازم 😶🥺

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای منم بعد از محرم صفر عقدممونه  به شدت استرس دارم و هیچ ذوقی ندارم نمیدونم دلیلش چیه🥲

منم🥲🥲🥲🥲هزارتا فکر هم تو سرمه

میگم خو بعدش کی حال عروسی داره کی حال جهاز داره خب ک چی بعد یهو میخابم میگم بیخیال

منم نامزدم چند وقته نه زیاد پیام میده نه حرف میزنه یجوری شده

یه بارم بهش گفتم چند ساعت خوب بود دوباره باز...

همشم میگه کار دارم سرم شلوغه ولی قبلا چی ؟

چطور اون موقع سرش شلوغ نبود💔💔

منم🥲🥲🥲🥲هزارتا فکر هم تو سرمه میگم خو بعدش کی حال عروسی داره کی حال جهاز داره خب ک چی بعد یهو می ...

دقیقا حس هیچی نیست همش میگم کاش دیر بگذره زمان فکر میکنم دودلم چون تو یسری مسائل مهم تفاهم نداریم و از بعدش میترسم که چی بشه😣

عزیزم من رفتم تاپیکای قبلتو خوندم خیلی به خودت سخت میگیری  نمیدونم چرا ولی یکم بیشتر و بهتر فک ...

از مهر دگ دکترام😐🤦🏻‍♀️

از چ لحاظ سخت میگیرم عزیزم میشه راهنماییم کنی