2777
2789
عنوان

پا دخترم😭+عكس

1069 بازدید | 49 پست

خانوما چندروزه پا دخترم اينطوري شده كسي ميدونه چيه دليلش و چرا،؟؟؟؟؟دكترش فقط پنج شنبه جمعه هستش بقيه روزا اصفهانه 

خطر ناك نيس؟؟؟اگ كسي چيزي ميدونه بگ لطفا😭😔🙏

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

احساس میکنم کشیدگی بوده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم کشیدگی بوده

كشيدگي چيه؟؟

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

میخچه نیست؟ 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
فک کنم میخچه زده

جفت پاهاشه همه انگشتاش درد هم نداره اصلا

كشيدگي چيه؟؟

پاش کشیده باشه رو فرش یا سرامیک 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

آخی

توی خاک راه نرفته؟ یا خونتون کفِش موکته؟

کفشش تنگ نیست یا هوا خوب رد و بدل میشه تو کفشش 

جوراب زیاد پاش نکردی عرق کنه

شاید به خاطر یکی از اینا باشه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
زگیل هست دارو براش بگیر تو دارو خونه داداش من اینطوری شد یه دارویی دادن قهوه ای بود مث پوماد بود تو ...

عزیزم اسم و عکسشو میفرستی ممنون 

کاش یکی بود موقع گریه هام‌میومد کنارم میگفت: مگه من مردم که تو گریه کنی؟ بعدمنم بگم تو سگ کی باشی😐.نمیدونم‌چرا اعصاب ندارم😐😂