2777
2789
عنوان

کنکوری هاا

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 106 پست
نمیدونم والا اشکال نداره منفی ۱ خیلی تاثیر نداره که منم ریاضی رو نرسیدم ۲تا شانسی زدم واسه افزایش ...

خدا نکنه منفی بشه من زبان و تاریخ جغرافیا هم نزدم فقط روان اقتصاد بالای نودم

❄ Only G♥D ❄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه منفی بشه من زبان و تاریخ جغرافیا هم نزدم فقط روان اقتصاد بالای نودم

اقتصاد سخت بود خیلی من هر چی حل میکردم به جواب نمیرسیدم ولی ادبیات تخصصی و جامعه و عربی بهتر بود 

اقتصاد سخت بود خیلی من هر چی حل میکردم به جواب نمیرسیدم ولی ادبیات تخصصی و جامعه و عربی بهتر بود&nbs ...

دارم از استرس میمیرم به نظرت با دوتا صفر و احتمال یک درصد منفی قبول میشم استثنایی فرهنگیان؟

❄ Only G♥D ❄
دارم از استرس میمیرم به نظرت با دوتا صفر و احتمال یک درصد منفی قبول میشم استثنایی فرهنگیان؟

وای خوبه تو به دوتا صفر فکر میکنی من فکر میکنم مثلا اقتصاد که 30 درصد زدم همشون اشتباه باشه چه خاکی تو سر کنم تازه نگران نباش شنیدم سال دیگه دوبار کنکور برگزار میشه یکی دی هست یکی تیر 

وای خوبه تو به دوتا صفر فکر میکنی من فکر میکنم مثلا اقتصاد که 30 درصد زدم همشون اشتباه باشه چه خاکی ...

من دیگه تحت هیچ شرایطی کنکور دوباره نمیدم هرچی شد امسال

❄ Only G♥D ❄

وقتی که خدا چیزی رو تو سرنوشتت مقدر کنه نمیتونی باهاش مبارزه کنی ممکنه 8 هزار بشی ولی قبول بشی ممکنه سه رقمی بشی ولی قبول نشی امید داشته باش به خدا اگرم خراب کردی عیب نداره تو که مث من دختری سال دیگه بخون 

خوب کردی ،برای شادی روح مادرت صلوات فرستادم،انشاءالله روحش قرین رحمت الهی

مرسی عزیزم قربونت 

منم برات صلوات فرستادم 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
جواب سوال من چ ربطی به پیام نور داره میشه استیکر خنده ندی وقتی میبینی تو دل هممون آشوبه

جواب درست رو که دادم،حذف گزینه و مهندسی معکوس هم وقتیه که تو دوتا جواب شک داری.الان آشوب معنا نداره،هرچه کاشتی،درو میکنی.دلهره واینا همه واس قبل کنکوره،الان فقط خودتونو اذیت میکنین،توکل برخدا ان شاا... قبولین