2777
2789
عنوان

کنکوری هاا

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 106 پست

و اینم بدونید حتی اگرم تقلب بشه خدا نمیذاره حقتون ضایع بشه 

به قولی هرکی هرجقدر سنگ اندازی کنه تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته 

پس دلتون آروم باشه که قطعا هرچقدر تلاش کردی همونقدر روی برگه ارائه دادی و همونقدر نتیجه کنکورته

خودمم کنکوری دارم اما استرس ندارم واقعیته نوش دارو پس از مرگ سهراب مگه😂الان من به هرچی امام زاده هم ...

چقدر شما نمک رو زخمی حرف نزنید بخدا نمیگن زبون ندارید 

❄ Only G♥D ❄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله قبول بشید و نتیجه یک سال تلاش رو بگیرید واقعا سخته  من از الان دارم واسه کنکور ۴۰۲ ...

ممنون مهربون

فقط خوب درس کن معدلت بالا باشه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

یه توصیه هم بهتون بکنم

که اگه پشت کنکور موندید از اشتباهاتتون نتیجه بگیرید و بخاطر زمانی که دارید پای کتاب و دفتر خرج میکنید بشینید بخونید 

همیشه اونی بهتر آب دیده میشه که سختی و تلاش بیشتری کشیده

به امید موفقیت همتون یاعلی❤

ممنون مهربون فقط خوب درس کن معدلت بالا باشه

من مشکلم اینه عاشق درس هستم ولی شرایطم جوریه که بچه هام کوچیکن نمیذارن زیاد درس بخونم کارم زیاده

همیشه به شماها حسودیم میشه که خیلی وقت آزاد دارید و بیشتر از من میتونید درس بخونید

البته بازم خداروشکر میخونم ان شاالله بتونم قبول بشم

من معلمی می‌خوام فقط 

منم پارسال بااینکه نخونده بودم ولی دولتی مجاز بودم رفتم پیش مشاور گفت نرو بشین بخون برو فرهنگیان پشت کنکور موندم و وضعم این شد 

بازم مهم نیست میدونم امسالم فرهنگیان مجاز نمیشم ولی امیدوارم حداقل همون رتبه پارسال رو بیارم 

موفق باشی عزیزم