سلام خانماقبلا فک میکردم اصلا خواستگارندارم دوستامم که تعریف میکردن خب من ناراحت میشدم ولی چندروزقبل بدلیلی رفتیم بیمارستان اونجایه خانمی ازم خوشش اومدوازمامانم شماره وادرس واینامیخواس ولی مامانم همون لحظه گف دخترم درس داره و... خلاصه اینکه مامانم اصلا نظرمن براش مهم نیس بدون اینکه به من بگه ردمیکنه نمیدونم چطوری بهش بگم که منم میخوام بدونم نظرمنم مهمه
( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰 انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰 انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️