2777
2789
عنوان

ازدواج

171 بازدید | 21 پست

سلام خانماقبلا فک میکردم اصلا خواستگارندارم دوستامم که تعریف میکردن خب من ناراحت میشدم ولی چندروزقبل بدلیلی رفتیم بیمارستان اونجایه خانمی ازم خوشش اومدوازمامانم شماره وادرس واینامیخواس ولی مامانم همون لحظه گف دخترم درس داره و...  خلاصه اینکه مامانم اصلا نظرمن براش مهم نیس بدون اینکه به من بگه ردمیکنه نمیدونم چطوری بهش بگم که منم میخوام بدونم نظرمنم مهمه

راهنماییم میکنین؟ 

لطفا دعاکنیدبه خواستم برسم 🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست منم اینجوری بود 23 سالشه چند وقت پیش خواستگار میخواست بیاد مامانش میخواست ردش کنه دوستم خیلی با مامانش رودربایستی داره. رفت با شوخی و خنده به مامانش گفت مامان روم نیست بگم ولی خب زشته اینکارو بکنی بذار حداقل بیان رزومه‌م پر شه اصلا مگه ازدواج چشه. مامانش هم قبول کرد. مادرته بشین باش صحبت کن بگو خوب نیست ازدواج یه جوونو بندازی عقب مخصوصا دختر که موقعیتاش غیر قابل برگشته

چند سالته؟ شاید مامانت فک میکنه سنت مناسب نیست

شایدم

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
الان که خودت دیدی بهترین وقته که سر صحبت رو باز کنی  مثلا به مامانت بگو اینقد زود رد نکن حالا ...

اخه میگم که تاحالابه من نگفته منم یجوری خجالت میکشم دراین موردباهاش حرف بزنم

لطفا دعاکنیدبه خواستم برسم 🥺
۱۸سالمه خودمم قصدازدواج ندارم ولی واقعادوستدارم خودمم بدونم ولی تازه فهمیدم مامانم بدون اینکه به من ...

سنت کمه مادرت حق داره ۱۸ سال چیه ک بخوای بری ازدواج کنی 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
۱۸سالمه خودمم قصدازدواج ندارم ولی واقعادوستدارم خودمم بدونم ولی تازه فهمیدم مامانم بدون اینکه به من ...

کار درستی میکنن....

خداروشکر که این سن دنبال شوهر دادن نیستن و میخوان درس بخونی و پیشرفت کنی

اووووو هنوز وقت داری که خواستگار داشتن هم همچین چیز شاخی نیست اون مال زمانای قدیم بود بزرگ بشی تو اجتماع بری اینقد واست خواستگار میاد خودت خسته میشی دیگه واست اصلا تازگی نداره. مطمئن باش خواستگار داشتی ولی مامانت ردشون کرده. من یادمه از 16 سالگی به خواستگار داشتم خیییلی بم ضربه بدی زد حواسم بشدت پرت شد. همیشه به مامانم میگفتم کاس هیچوقت قبل از دبیرستان درمورد خواستگارام بم چیزی نمیگفتی واقعا چیز جالبی نیست 

شوهر هیچی نیست بشین درستو بخون