2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب فحش نده صلوات بفرست

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

فک کنم همه اینجورین

آخه من شخصیتم خیلی آرومه بدم میاد مامانم که بم فروش میده نمیتونم جواب ندم تو فرهنگ ما ایرانیا درست نیست جواب بدی ولی من جواب میدم😬

دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋

چشاااات ببند . ۳ تا نفس عمیق بکش یا چیزی که آرومت میکنه رو سه بار با خودت تکرار کن .

وقتی که یکی ناراحتم می‌کنه سریع اشکمو میاد به نظرتون برم روانشناس یا کتاب خوبی در این زمینه میشناسید خیلی دلم میخواست قوی تر بودم آنقدر زود وا نرم

وقتی که یکی ناراحتم می‌کنه سریع اشکمو میاد به نظرتون برم روانشناس یا کتاب خوبی در این زمینه میشناسید ...

نه منم همین شکلیم . حتی به من میگن این کار نکنم اشکم در میاد . روانشناس نمیخواد فقط لوسیم کمی😁😂

اما من تو دعوام فحش نمیدم . وسط دعوا اوجش خندم میگیره طرف در حد دیوونه بودن عصبی میکنم😂

نه منم همین شکلیم . حتی به من میگن این کار نکنم اشکم در میاد . روانشناس نمیخواد فقط لوسیم کمی😁😂 ا ...

😂👌

فوشاتو بجای اینکه به کسی بگی ، بنویس روی کاغذ 

اون لحظه کاغذ از کجا بیارم😂همون لحظه که یکی بم فروش میده باید جواب بدم این مشکلمه

خب طرف مقابلت که همیشه فحش نمیده 

فوش نده منم اصلا اهل فوش نیستم ولی یکی بم فروش بده تا جواب ندم آرو نمی‌گیگیرم😂