2777
2789
عنوان

قرص لتروزول

8821 بازدید | 12 پست

سلام من رفتم دکتر بهم قرص لتروزول داد فقط روش نوشته روزی یکی انقد به منشی گفتم برام بنویس فراموش میکنم گوش نداد الانم فراموش کردم فقط میدونم باید از شب سه پریودی شروع کنم به نظرتون تا کی باید ادامه بدم؟

اینم بهم‌بگین که درسته باعث دوقلو زایی میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قرص رو باید از شب سوم تا هفتم هر شب دو عدد بخوری روشو بخون اگه ۲/۵میلی باشه اینه طرز استفاده اش. اگه خودت تنبلی نداری و تخمدانت خوب تحریک بشه بله ممکنه بیشتر از یک تخمک آزاد کنی و دوقلو بشه. امپول hcg هم بايد بهت ميداد كه كيست نشن فوليكول هات.

من تا ۴تا هم داشتم همسرم معمولی ولی هنوز باردار نشدم بعد ۱سال

وای توروخدا نگو   چرا آخه اینجوریم😔چرا زودی اتفاق نمیفته

اهل آرامش که شدی شاد کردن دیگران بیشتر از شاد بودن خودت به دلت میچسبد،و از این کار حال خوشی پیدا میکنی از درون به خودت میبالی،ارزشمندتر از همیشه ات میشوی!                                                 به این نقطه که برسی آرامش وجودت را فرا میگیرد،آرامشگر میشوی!نه به راحتی می رنجی و نه به آسانی می رنجانی،آرامش سهم دلهاییست که نگاهشان به نگاه خداست...!
ب من گفت از سه تا هشت پریودی شبی دوتا سرساعت

برا چی بهت این قرص و داد؟

اهل آرامش که شدی شاد کردن دیگران بیشتر از شاد بودن خودت به دلت میچسبد،و از این کار حال خوشی پیدا میکنی از درون به خودت میبالی،ارزشمندتر از همیشه ات میشوی!                                                 به این نقطه که برسی آرامش وجودت را فرا میگیرد،آرامشگر میشوی!نه به راحتی می رنجی و نه به آسانی می رنجانی،آرامش سهم دلهاییست که نگاهشان به نگاه خداست...!

من لتروزول از شب ۳ تا ۷ بارداری شبی ۲ عدد سرساعت خوردم ۳تا امپول hmgروز ۷.۸.۹پریودی زدم روز ده رفتم سونو ۵ فولیکول غالب /۱۸/۲۶/۱۷/۱۹/۲۵داشتم امپول ازاد سازی زدم ۴۸ساعت بعد رفتم ببینم ازاد شدن اونا ازاد شدن دوباره ۴تا فولی از ۱۵ تا ۱۸ داشتم تو مرز ازاد شدن بود ینی با لتروزول ۹تا فولیکول داشتم این ماه اقدام کردم حالا منتظر نتیجم دکتر گفت امکام چن قلویی زیادع