2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نگران نباش ب دختر عمو و پسر عمویه فامیل ماهم گفتن بچه دار بشید فلج ب دنیا میاد و..... با رژیم د ...

واقعا؟برام دعا کن عزیزم

بعضی وقتا ماهی خودش رو  دار میزنه توام فک میکنی ماهیگیری 😏
اصلا نگران نباش ب دختر عمو و پسر عمویه فامیل ماهم گفتن بچه دار بشید فلج ب دنیا میاد و..... با رژیم د ...

به ما گفتند اگه هفته ۱۲ مشکل داشت باید سقط بشه 

از این میترسم

تا الان بالا ۳۰ میلیون هزینه آزمایش ژنتیک دادم

اونا چنتا ژن مشترک داشتن؟بچه سقط کردن؟ 

واقعا؟برام دعا کن عزیزم

اره راس میگ یکی از فامیلامون هم در طول دوران حاملگی همش دکتر بود بخاطر ژنشون، ولی الان سه تا بچه هاس سالمن با اینکه کلی موقع حاملگی اولیه گفتن بچه مشکل داره و فلان 

اره راس میگ یکی از فامیلامون هم در طول دوران حاملگی همش دکتر بود بخاطر ژنشون، ولی الان سه تا بچه هاس ...

یکم آروم شدم

چند روزه کارم شده گریه تو شهر غریب

اره راس میگ یکی از فامیلامون هم در طول دوران حاملگی همش دکتر بود بخاطر ژنشون، ولی الان سه تا بچه هاس ...

ینی بچه سقط نکرد ؟همون ک میگی اولی؟

ببخشید نسبت فامیلیشون چی بود؟

واقعا؟برام دعا کن عزیزم

عارعه الان یکی از پسراش 12سالشه و یکی دیگه هم 3سالشه ولی خب زیاد رفتن دکتر و یادمه فامیلمون اصلا تو 9ماهه بارداریش  رژیم سختی داشت نوشابه و غذاهایه ادویه دار و.... نمیخورد 

تو ی مطلب خوندم اکثر بچه هایه فامیلی اگه سالم باشن خیلی زرنگ و نابغه میشن اصلا نگران نباش توکلت ب خدا باشه