2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر متاهله؟

1166 بازدید | 112 پست

از اینستا آشنا شدیم تو یه استان نیستیم

بهم گفت خوشم اومده ازت

کلی اصرار کرد که  باهام تلفنی حرف بزنه

خلاصه باهم حرف میزدیم مثلا هفته ای دوبار زنگ میزد این اواخر بیشتر  زنگ میزد

دوماهه آشنا شدیم

بعد همیشه تو تایم  کاری  حرف  میزد

یه بار بش گفتم خب وقتی  رفتی خونه زنگ بزن

گفت نمیشه  تو خونه مادر خواهرم هستن  احترام  نگه میدارم..تو اتاقم  نمیشه  صدا میره  بیرون..

تماس تصویری هم میگرفتیم بش گفتم  تختتو نشون بده

تختش دونفره بود

گفت چون من قدم بلنده وزنم زیاده  روی یه نفره راحت  نیستم..وزنش۱۱۵

تختش  فکنم  رنگش طوسی  روشن بود

خلاصه بهش مشکوک شدم

آنفالوش کردم شمارشم پاک کردم

بعد زنگ زد که چرا این کارو کردی...

گفتم که من  بهت مشکوکم که  متاهلی

میخوام  شناسنامتو ببینم تو تماس  تصویری

گفت چشم نشون میدم

بعد از جمعه دیگه خبری نشد ازش

منم بهش پیام نزدم که چی شد نشون بده و این  حرفا

به نظرتون بهش فرصت بدم که نشون بده یا بلاکش کنم

نظرتون  چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبحم تو تاپیکت بودم 

به نظرم اعتماد مجازی اصلا خوب نیست

حالا این برا خمه صدق نیست

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

والا من امروز صد دفه این تاپیکو دیدم هزار نفرم گفتن آقا این متاهله

میخوای خودتو گول بزنی چی بگیم دیگه دوس داری بگیم‌ مجرده؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

بلاک تمام

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون