2777
2789

بچه ها من مادرم خانم خوبیه ولی من زیاد با خالم ناخودِگاه مقایسه میکنه و از نظرش اون حرف نداره  من شاغلم سر کار میرم طبیعی که نصف روزم سر کارم وقت کمتری دارم ولی مادرم میگه تو تنبلی .بعد نیم ساعت میگه اون همیشه خونش تمیزه خالم خانه داره یکی دوبارم نمیگه همیشه میگه .کیک درست میکنم میگه کیکای اون بیشتر پف میکنه .کلا چیزای کوچیک من مادرم مسافرت میبرم .کادو براش میگیرم مادره و به گردنم حق داره ولی دلم از این رفتارش میشکنه. جالب اینجاست که مادرشوهرم به خواهر شوهرام میگم من خیلی زرنگم از عهد زندگی تو شهر غریب بر میام   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو تادلت بخواد مقایسه میکنه بااینکه تو هچی کم و کسر ندارم

نمیدونم چرا  این کارو  میکنن کاش پدر مادرا یاد بگیرن از  بچه هاشون تعریف کنن .من خیلی زحمت کشیدم برا درسم کارم زندگیم اما مادرم اینا به چشمش نمیان

یه بار مهربانانه و احترام بهش بگو

وقتی شروع کرد از زرنگی و تمیزی خاله گفت

شما بگو من شاغلم پول میارم خونه ووووووو

در آخر بگو حرف شما دل منو میشکنه و شما پناه و حمايت منین

علاوه بر ان درد بلای فرد مقاویسه شونده را نیز به جان ما میریزند 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

مشک آن است که خود ببوید.

هزارم مقایسه کنه و به بقیه بگه دخترم تنبله(خودمو میگم) بقیه که پیشرفت منو میبینن خودشون متوجه واقعیت میشن.

خیلیا دوس دارن جای ما باشن.والا

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

آره یه چیزایی ک خودم شاخ درمیارم:|

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا