2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صفر و صدی نباش  

باشکست خوردن پاپس نکش همه طعم شکست رو چشیدن حالا کوچیک یابزرگ   سختی هم بالاخره هس  هرجقدرم راحت باشه بالاخ ه همون تایمی ک میزاری  یا مثلا مجبوری ازخوابت بزنی  از تفریحت بزنی ک تلاش کنی   خودش سخته

اول از همه داشتن عزت نفس و اعتماد به نفس، شناخت خود و علایق، تعیین اهداف مختلف و برنامه ریزی برای رسیدن به اون، داشتن اراده و انگیزه درونی...و هوش اجتماعی و داشتن روابط اجتماعی خوب هم خیلی موثره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اول از همه داشتن عزت نفس و اعتماد به نفس، شناخت خود و علایق، تعیین اهداف مختلف و برنامه ریزی برای رس ...

اگه یه مانعی سر راهت باشه و بخوای برش داری ولی نشه چون مربوط به خانوادته چیکار میکنی؟یه مانعی که باعث نرسیدن به خواستته

اگه یه مانعی سر راهت باشه و بخوای برش داری ولی نشه چون مربوط به خانوادته چیکار میکنی؟یه مانعی که باع ...

مثال بزن

مثال بزن

خانواده باهات همکاری نکنه واسه تامین ی محیط اروم 

۲۴ ساعته تو خونه سر و صداعه عین خیالشم نیست 

ینی درواقع ازت توقع یه چیز خوبو داره ولی شرایطشو فراهم نکنه...کلا اوضاع اون خونه ای ک توشی خوب نباشه ی جور اذیت کنه تورد واسه رسیدن ب اون هذفت

اگه یه مانعی سر راهت باشه و بخوای برش داری ولی نشه چون مربوط به خانوادته چیکار میکنی؟یه مانعی که باع ...

استارتر منظورت دقیقا موفقیت توچه زمینه ای هست؟

تحصیلی شغلی چی؟

خب ب نظرم اگه واقعا تونمیتونی اون مشکل رو حل کنی  باید باهاش کناربیای و ب عنوان مانع بهش نگا نکنی

خانواده باهات همکاری نکنه واسه تامین ی محیط اروم  ۲۴ ساعته تو خونه سر و صداعه عین خیالشم نیست& ...

امکان رفتن به کتاب خونه را داری؟ اگر نه، باید برای درس یا کارهایی که تمرکز بالا نیاز داری، ساعات دیر تر شب یا صبح خیلی زود که سر و صدای کمتری هست، کارت را انجام بدی...خیلی از خانواده های پر جمعیت را من دیدم که شرایط شما را داشتند و موفق شدند.

امکان رفتن به کتاب خونه را داری؟ اگر نه، باید برای درس یا کارهایی که تمرکز بالا نیاز داری، ساعات دیر ...

ولی من امیدی ندارم یا راستش بگم راهی برام نمونده 

خیلی سختع تو ی خونه کوچیک با دوتا بچه و کلی سر و صدا درس بخونی سختمه هی برم کتابخونه بیام