2777
2789
عنوان

رضا آرش نی

315 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خوبید کسی از شما پکیج vip رضا ارش نیا رو داره؟؟ چجوریه خوبه؟؟ من دوست دارم فقط مکالمه نباشه و خیلی ترجمه هم بتونم تقویت کنم مثلا تو اینترنت جایی میرم بتونم یادگیری ام رو تقویت کنم؟؟ این محصول خوبه به نظرتون؟؟؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من فقط ۵۰۴ رو خریدم راضی ام. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
از مبتدی شروع کردی؟ من اینستا ندارم چجوری میتونم بگیرم یا دانلود کنم؟

از قبل بلد بودم ولی از مبتدی فیلماشو دیدم

شمارشونو باید زنگ بزنی پول میریزی ی برنامه اس تو اونه

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
از قبل بلد بودم ولی از مبتدی فیلماشو دیدم شمارشونو باید زنگ بزنی پول میریزی ی برنامه اس تو اونه

من رشتم مترجمیه ولی تو این دوسال کرونا حس میکنم هیچی ساد نگرفتم.. میخوام شروع کنم

اون شماره رو داری؟

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
من رشتم مترجمیه ولی تو این دوسال کرونا حس میکنم هیچی ساد نگرفتم.. میخوام شروع کنم اون شماره رو داری ...

داشتم عزیزم الان ندارم میگردم پیدا میکنم برات فردا 

اگه خواسته باشی با کلاس رفتن مقایسه کنی کدوم بهتره؟؟ 

من که آموزشگاه زیاد عوض کردم آموزشگاه های خوب آرش نیا همروووو توی زمان کم بهت یاد میده آموزشگاه ها فقط طول میدن