2777
2789
عنوان

تجربی هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 20 پست
واقعیت این رشته همینه اما مردم فقط ظاهر قضیه رو میبینن ک مثلا برو تجربی ک‌ مثلا ۲۰ سال دیگه دکتر شی ...

شما خودتون اگر برگردین به عقب بازهم رشته تجربی رو انتخاب میکنین؟ 

چون خواهر من تیزهوشان درس میخونه و واقعا به رشته های پزشکی و فکر می‌کنم درصدی پیراپزشکی هم دوست داشته باشه 

واقعا نمیدونم میتونه موفق بشه یانه 

واقعا نگرانم 

بین انسانی و تجربی مونده نمیخوام ضربه روحی روانی هم بخوره 

واقعیت این رشته همینه اما مردم فقط ظاهر قضیه رو میبینن ک مثلا برو تجربی ک‌ مثلا ۲۰ سال دیگه دکتر شی ...

اگر بخواد آزاد بخونه چطور؟ 

بنظرتون برای خوندن مثلا پزشکی دانشگاه آزاد هم آنقدر سختی داره؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدا چطور هست که کنار این همه درس و آزمون و ایناهاا کلاس هم می‌رسید؟  خوابتون در شبانه روز چقدر ...

به سختی واقعا میگم به سختی

یسری از درسای حاشیه ای رو کلاساشو شرکت نمی‌کردم و برای تست و.. وقت میزاشتم 

در مورد خواب هم اینو تجربیا خیلی تجربه کردن حتی اونایی ک کنکور نمیدن گاهی وقتا به حدی درسا فشرده و زیاده ک ممکنه تا دو سه روز شاید ۳ ساعت بیشتر نخوابی کلا 

شبایی ام بود ک اصلا نمی‌خوابم و ضربه شو هم خیلی زود دیدم

به سختی واقعا میگم به سختی یسری از درسای حاشیه ای رو کلاساشو شرکت نمی‌کردم و برای تست و.. وقت میزاش ...

بله درسته میگین 

واقعا مرسی که وقت میزارین پاسخ میدین ممنونم ازتون♥️

بنظرتون انسانی ها رو بخواین با تجربی ها مقایسه کنین از نظر سختی فشار روحی فکری واقعا در چه سطحیه تجربی؟ 

شما خودتون اگر برگردین به عقب بازهم رشته تجربی رو انتخاب میکنین؟  چون خواهر من تیزهوشان درس می ...

قطعا برگردم عقب انسانی یا فنی رو انتخاب میکنم

تجربی واقعا رقابت سنگینه خیلی سنگین خیلیا توانشو ندارن

ریاضی هم بازار کار اونجوری برای خانما نداره

ولی انسانی کلی رشته های خوب از جمله فرهنگیان و.. داره ک برای یه خانم موقعیت خیلی خوبیه 

فنی رو هم همه میدونن بازار کار خوبی داره چون با مهارت سر و کار داره نه کاغذ و تئوریجات حفظی!

قطعا برگردم عقب انسانی یا فنی رو انتخاب میکنم تجربی واقعا رقابت سنگینه خیلی سنگین خیلیا توانشو ندار ...

بله متوجهم 

ولی برای کار کردن یه خانم اگر بتونه یه کنکور خوب و رشته خوبی توی تجربی قبول بشه بنظرم میتونه شرایط کاری بهتری داشته باشه 

شما تفریحاتتون تابستون و اینا چطور بود؟