2821
2789
عنوان

نقشه خونه

186 بازدید | 13 پست

سلام 

ما قراره ی خونه ویلایی بسازیم با ۱۲۰ متر ساخت . حالا هر پیشنهادی دارین برا نقشه بهم بدین لطفا .مثلا تعداد اتاق و پذیرایی و حال به چه شکل باشن کاربردی تره . آشپزخانه پنجره داشته باشه یا نه ؟ اتاقا چی ؟

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا میخوای چندتا زن خانه دار برات نقشه خونه طراحی کنن؟

انشالله بسلامتی و دل خوش باشه ولی برو پیش یه مهندس یه نقشه قشنگ برات بکشه اون مهندسه.

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
واقعا میخوای چندتا زن خانه دار برات نقشه خونه طراحی کنن؟ انشالله بسلامتی و دل خوش باشه ولی برو پیش ...

نه گفتم شاید اینجا ی نفر نقشه خونه خودش خیلی خوب باشه و راضی به منم ی مشاوره بده . اخه خود مهندس گفته هرچی مد نظرته برام بفرست

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره
نه گفتم شاید اینجا ی نفر نقشه خونه خودش خیلی خوب باشه و راضی به منم ی مشاوره بده . اخه خود مهندس گفت ...

بنظر من از خود مهندس‌تون بخواین پلان هایی که قبلا طراحی کرده رو نشونتون بده از همونا انتخاب کن

یا اگه با چشای خودت خونه کسیو دیدی بهش بگو از رو نقشه معلوم نمیشه نتیجه مهمه نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه ولی امیدوارم فهمیده باشی 

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
2790
2823
2791
2779
2792