2777
2789
عنوان

تشنج خفيف

5033 بازدید | 7 پست

سلام دختر من هفته پيش يهو دستشو برد بالا  زد زير گريه سه بار نوار مغزي داد سالمه ولي دكتر پيشنهاد كرد دارو بخوره سه ماه كسي بوده همچين تجربه داشته باشه و چند وقت بچش دارو گرفته 

سلام. دختر من ۱سال ۸ماهش بود تشنج خفیف داشت بعدش بیمارستان بستری شد مشخص شد ویروس بوده و تب داشت بعد که مرخص شد نوار مغز داد مشکلی نبود و دارو هم نخورد

مگه بالا بردن دست و گریه ناگهانی نشونه تشنج هست؟ تب داره؟ عفونت؟

سلام. دختر من ۱سال ۸ماهش بود تشنج خفیف داشت بعدش بیمارستان بستری شد مشخص شد ویروس بوده و تب داشت بعد ...

تشنج شير خوار متاسفانه علايمش اينه اخه يهو شد و پشت هم تكرار ميكرد والا تب نداره ولي نوارش سالم بوذ ولي مشكوك به تشنج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در این مورد اطلاعی ندارم اما با چند تا دکتر مشورت کنید داروهای تشنج داروهای سنگینی هست و قطع کردنشون زمان بر و سخت هست.

دختر من بستری که بود یه خانمی دخترشون رو بستری کرده بودن که تشنج پنهان داشت و متاسفانه روزی ۱۸تا۲۰مرتبه بدون علائم تشنج میکرد  اوضاع بسیار بدی داشتن

ان شاالله که بلا دور باشه از همه این فرشته کوچولوها

در این مورد اطلاعی ندارم اما با چند تا دکتر مشورت کنید داروهای تشنج داروهای سنگینی هست و قطع کردنشون ...

انشالله اين يهو  دستشو باز ميكنه ميزنه زير گريه خداروشكر نوارا سالمه و به مغز اسيب نرسيذن