2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 28 پست
خب دیگه من یکیو میشناختم اینجور بود ی بار رفتم باهاش بیرون گفت باهم اینجا صبحونه خوردیما درحالی اصن ...

وای عجب سوتی داده من خودم میگم نکنه میخواد راستی آزمایی کنه اخه دروغگو کم حافظه میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نشدم عزیزم منظورت نمایشیه؟ ولی نمایشی ها که اینجوری نیستن

هی میخواد یه چی واسه گفتن داشته باشه وقتی حرفی نزنه استرسی میشه انگار بلد نیست آرامش با سکوت داشته باشه تو خلا بس که غرور کاذب داره 

خلاصه اگاهانه است 

هی میخواد یه چی واسه گفتن داشته باشه وقتی حرفی نزنه استرسی میشه انگار بلد نیست آرامش با سکوت داشته ب ...

خودمم حس میکنم از قصد میگه از طرفی میگم نکنه میخواد ببینه حرفام راسته یا دروغ چون اگر دروغ بگم کم حافظه میشم

خودمم حس میکنم از قصد میگه از طرفی میگم نکنه میخواد ببینه حرفام راسته یا دروغ چون اگر دروغ بگم کم حا ...

رکب خورده شکاک آدما رو که نباید با یه چوب زد یه سیب گندیده کل باغ رو بی آبرو نمیکنه لابد خودش دروغ زیاد میگه 

چون ادم صادق بعد یه مدت از این طرز برخورد زده میشه خر که نیست طرف مقابل بلانسبت 

تاوانشو بد دادم بیخیالش شدم تهشم گفت نمیخوامت البته الان نامزدمو با کسیم عوض نمیکنم

اه چه آدم بیخودی بوده منم یه بیخود دیگه قبلا بودم الان همش خودمو لعنت میکنم پوووف

رکب خورده شکاک آدما رو که نباید با یه چوب زد یه سیب گندیده کل باغ رو بی آبرو نمیکنه لابد خودش دروغ ز ...

موافقم کسی که دروغ زیاد میگه فکر میکنه همه مثل خودشن