2777
2789

سلام دوستان..شوهرم دیسک کمرش پاره شده...ی دکتر خیلی خوب معرفی کنید ببریمش پیشش...و اینکه شغل شوهرم مسافر کشه..خوب میشه؟میتونه دوباره کار کنه..سی سالش هستش

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
محمد رضاعماد خیلی خوبه

سلام عزیزم...کسی بوده ک رفته باشه خوب شده باشه؟

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دکتر بااخلاق و خوبی هستن عزیزم چون باتجربه هستن واسه شوهرت پیشنهاد میدم خدا سلامتی بده انشاالله ...

ممنون گلشم..سلامت باشین...میشه بعدش دوباره کار بکنن

دکتر بابک سیف زاده متخصص مغز و نخاع و ستون فقرات هست تو شیراز منکه کمر درد داشتم حتی موقع غذا خوردن کمر درد داشتم و ناراحت بودم اقای دکتر عمل بسته دیسک کمر انجام دادن برام و درمان شدم و الان هیچ کمر دردی ندارم و ممنونم ازشون موبایل دکتر سیف زاده 09174844185       تلفن مطب 07132312058

جراح متخصص مغز و نخاع و ستون فقرات دکتر بابک سیف زاده هست توشیراز سر درد شدید داشتم چند سال و سرگیجه و گاهی قش بعد رفتم پیش دکتر بابک سیف زاده و با سی تی اسکن وازمایشات اقای دکتر گفتن تمور غده هیپوفیز هست و با بیوپسی و نمونه برداری و پیگیری هاشون منو تحت درمان قراردادن و جراحی کردن و جراحیشون عالی بود  و ممنونم ازشون الان هیچ درد و سرگیجه و قش کردن ندارم  تلفن مطب 07132312058

متخصص درمان دیسک کمر اقای دکتر بابک سیف زاده هستند من درد شدید کمر داشتم اقای دکتر سیف زاده گفتن دیسک کمر دارم  و تنگی کانال نخاعی هست و درمان کردن بدون جراحی و با تزریق اپیدورال واقعا دکتر عالی هست من الان هیچ کمر دردی ندارم ادرس مطب دکتر سیف زاده شیراز خیابان فقیهی صورتگر نبش خیابان معدل ساختمان مرکز تصویر برداری تابش طبقه سوم واحد12 تلفن مطب برای نوبت دهی 07132312058