2777
2789

من امروز روز 8 ام بود خیلی از علائمم بهتر شد خداروشکز ولی 

امروز کتفم تیر میزنه گاهی 

یه وقت هایی هم سینه ام یه جوریه چون سرفه دارم 

بچه ها تا کی اینا برطرف میشه؟ خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمت چیه  من مامانم مریض شده ولی همون سرماخوردگیه حالتاش

وای نه جدی بگیرین دیگه چیزی به نام سرماخوردگی نداریم

اولش بدن درد و سوزش گلو

تب و لرز

بعد کیپ شدن بینی و گلو درد و گوش درد 

بعدم سرفه های وحشتناک شبانه 

الانم که خلط زیاد و درد سینه 

برین دکتر اکسیژن خون رو چک کنید 

بعد ۱۴ روز هنوز خوب نشدم و سرفه میکنم بینیمم کیپ

ای وااای دکتر میری؟؟ باید متخصص بری و پیگیری کنی ولی من دیدم 90درصد افراد بعد از 10 روز روبه بهبودی میرن 

ایشالا هرچه زودتر عالی بشی

وای نه جدی بگیرین دیگه چیزی به نام سرماخوردگی نداریم اولش بدن درد و سوزش گلو تب و لرز بعد کیپ شدن ...

چرا نداریم من چند روز پیش یروز حالم بد بود بی حال بودم ابریزش بینی داشتم اولش فک کردم کرونا گرفتم ولی فرداش خوب خوب شدم کسی هم ازم نگرفت

ای وااای دکتر میری؟؟ باید متخصص بری و پیگیری کنی ولی من دیدم 90درصد افراد بعد از 10 روز روبه بهبودی ...

من گرفتموهنوز دکترنرفتم نفسم خیلی میگیره ی ساعت خوب میشم دوباره برمیگردم ب حالت سابق

من گرفتموهنوز دکترنرفتم نفسم خیلی میگیره ی ساعت خوب میشم دوباره برمیگردم ب حالت سابق

برو عزیزم اگه از روزهای اول نفس میگیزه بایذ سی تی کنی از ریه ایشالا که چیزی نیست ولی من واقعا  دارم داغون میشم 

چرا نداریم من چند روز پیش یروز حالم بد بود بی حال بودم ابریزش بینی داشتم اولش فک کردم کرونا گرفتم ول ...

والا این حرف دکترا بود نه من 

گفت هرکسم خوب میشه ناقل بی علامت هست باید رعایت کامل بکنه 

این ویروس هم دو نوع هست یه سبک هست که دو روزه میره ولی ناقل هست 

اما یکی هم مثل ما سنگین میگیزه 

اینجا هم که انگار هیچ کس مریض نشده شکر خدا  آلان می‌گفتیم مادرشوهرمون فلان کار رو کرد همه اینج ...

عزیزم انشاالله بزودی بهتر بشی منم همه این علائم رو دارم شدید

اما دکتر نرفتم با دو ورق چرک خشک کن و شربت سینه کمی بهتر شدم

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه و صلوات بگید ممنونم خدا امواتتون رو بیامرزه🥺
والا این حرف دکترا بود نه من  گفت هرکسم خوب میشه ناقل بی علامت هست باید رعایت کامل بکنه  ...

دکترا اونجوری میگن ک بیشتر رعایت کنیم از وقتی کرونا اومده من 50بار سرماخوردم اگ کرونا بود ک دهنم سرویس میشد با سیستم ایمنی ضعیفی ک دارم البته یبارش امیکرون گرفتم 5روزه خوب شدم ولی خیلی سخت بود اصن معلوم بود سرماخوردگی نیست خیلی حالم بد شد

عزیزم انشاالله بزودی بهتر بشی منم همه این علائم رو دارم شدید اما دکتر نرفتم با دو ورق چرک خشک کن و ...

مرسی عشقم الهی بلا از همه ما دور باشه به حق امام حسین دعام کن تو این شهر تنهام خانواده ام دورن 😭