2821
2789
عنوان

تزریق چربی

510 بازدید | 9 پست

پیش ی دکتر بی سواد تو اصفهان ب اسم مسیح شمعی تزریق چربی انجام دادم دو سال پیش،چون این دکتر ی بی سواد ب تمام معناست انقد چربی میزنه تو صورت ک عین بربری میشه و صورت و کجو کوله،ب نظرتون راهی هست ک چربیو تخلیه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم میخام پیش شمعی برم

یعنی واقعا کارش خوب نیس اخه خیلی پر طرفداره؟

بقیه مراجعین  ازش راضی بودند؟

هزینه ات چه قدر شد؟

مگه نمیگن جذب میشه چربی و کم میشه پس چرا مال شما مونده

ببخشید خیلی سوال کردم🙊

سلام منم میخام پیش شمعی برم یعنی واقعا کارش خوب نیس اخه خیلی پر طرفداره؟ بقیه مراجعین  ازش را ...

ن عزیزم اون ی بی سواد ب تمام معناست فقط تبلیغاتشه ک مردمو از هر شهری ب اونجا میکشونه و بعد ک گند میزنه تو صورت اگ رفتی کامنت گذاشتی و حتی دایرکت بهش اعتراض کردی بلاکت میکنه و کامنتارو هم پاک میکنه زود ک بقیه نبینن فقط کامنتایی ک ازش تعریف شده رو میزاره بمونه هرچن بیشتر کسایی ک ازش تعریف میکنن یا تا حالا پیشش کار انجام ندادن ک ر ی د ه باشه تو صورتشون یا هم همون پرسنل خودشن،،من روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم  ک رفتیم پیش این بی سواد حروم لقمه چربی زدم کاش ی بار دیگ برمیگشتم ب دو سال پیش تا هیچوقت اینکارو نمیکردم

سلام منم میخام پیش شمعی برم یعنی واقعا کارش خوب نیس اخه خیلی پر طرفداره؟ بقیه مراجعین  ازش را ...

آره جذب میشه ولی ن همه جاش بعضی جاها میره بعضی جاها میمونه و صورت ی حالت کاملا غیرقرینه پیدا میکنه جوری ک همه متوجه میشن منم وقتی برا اصلاح غیرقرینگی رفتم اون دوباره چریی از رونم گرفت تو کل صورتم ب مقدار مساوی زد و بعد غیرقرینگی درست ک نشد هیچ زشتتر هم شد،خدا لعنتش کنه

نمیدونم اون دکتر بی سواد جنبه انتقادم نداره اگ رفتی تو پیجش گفتی بد چربی زدی فوری بلاکت میکنه

دوست عزیز شما برای گلوله های چربی،چیکار کردین؟تخلیه کردین؟

بهتون درخواست میدم لطفا قبول کنید

دوست عزیز شما برای گلوله های چربی،چیکار کردین؟تخلیه کردین؟بهتون درخواست میدم لطفا قبول کنید

ن عزیزم تخلیه نکردم هنوز و در واقع هیچکاری نکردم اما قصد بعدا اینکارو بکنم

2790
2823
2791
2779
2792