پیش ی دکتر بی سواد تو اصفهان ب اسم مسیح شمعی تزریق چربی انجام دادم دو سال پیش،چون این دکتر ی بی سواد ب تمام معناست انقد چربی میزنه تو صورت ک عین بربری میشه و صورت و کجو کوله،ب نظرتون راهی هست ک چربیو تخلیه کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام منم میخام پیش شمعی برم یعنی واقعا کارش خوب نیس اخه خیلی پر طرفداره؟ بقیه مراجعین ازش را ...
ن عزیزم اون ی بی سواد ب تمام معناست فقط تبلیغاتشه ک مردمو از هر شهری ب اونجا میکشونه و بعد ک گند میزنه تو صورت اگ رفتی کامنت گذاشتی و حتی دایرکت بهش اعتراض کردی بلاکت میکنه و کامنتارو هم پاک میکنه زود ک بقیه نبینن فقط کامنتایی ک ازش تعریف شده رو میزاره بمونه هرچن بیشتر کسایی ک ازش تعریف میکنن یا تا حالا پیشش کار انجام ندادن ک ر ی د ه باشه تو صورتشون یا هم همون پرسنل خودشن،،من روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم ک رفتیم پیش این بی سواد حروم لقمه چربی زدم کاش ی بار دیگ برمیگشتم ب دو سال پیش تا هیچوقت اینکارو نمیکردم
سلام منم میخام پیش شمعی برم یعنی واقعا کارش خوب نیس اخه خیلی پر طرفداره؟ بقیه مراجعین ازش را ...
آره جذب میشه ولی ن همه جاش بعضی جاها میره بعضی جاها میمونه و صورت ی حالت کاملا غیرقرینه پیدا میکنه جوری ک همه متوجه میشن منم وقتی برا اصلاح غیرقرینگی رفتم اون دوباره چریی از رونم گرفت تو کل صورتم ب مقدار مساوی زد و بعد غیرقرینگی درست ک نشد هیچ زشتتر هم شد،خدا لعنتش کنه