2777
2789
عنوان

یه سوال۰۰۰

85 بازدید | 8 پست

من اولین بارداریم هست من الان باید تحت نظر متخصص باشم یا ماما یا نه میتونم پیش هر دوشون برم کدوم بهتره اخه اطلاعت متخصص بیشتره ولی ماما برای زایمان و ورزش های بارداری

حال من خوب است اما تو باور نکن!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قبلش متخصص بود ولی الان ماما 

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
من قبلش متخصص بود ولی الان ماما 

چرا من دکتر متخصص بهم نوبت داده برای اخر مرداد به همین خاطر فعلا پیش ماما رفتم از طرفی میخوام اگر زایمان طبیعی بود مامای خصوصی بگیرم

زیر نظر متخصص باشه ورزش و کلاس هارد زیر نظر ماما من زیر نظر جفتشون بودم چون ماما شب و نصفه شب میتونی زنگ بزنی سوال بپرسی چیزی بشه ولی دکتر جواب نمیده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگر بخوام اون ماما به عنوان مامای خصوصی باشه چی

بعضی از متخصص ها خودشون ماما همراه اکر بخوای بهت معرفی میکنن.اگر نه از بیمارستان بخواه ک برات ماما خصوصی تعیین کنه.یا تو همون کلاس های انلاین هم میتونی درخواست بدی برات بزارن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
چرا من دکتر متخصص بهم نوبت داده برای اخر مرداد به همین خاطر فعلا پیش ماما رفتم از طرفی میخوام اگر زا ...

هر دو برات تشکیل پرونده دادن

2790
2778
2791
2779
2792