2777
2789
عنوان

چاق شدن با قرص لطفا بیاین

84 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی فت فست استفاده کرده؟

میگن خوبه و خیلی اشتهارو باز میکنه

من خیلی تنبلم برای غذا خوردن و خیلی زودم سیر میشم دیگه خسته شدم از لاغری همه میگن یکم چاق شو

به هیچ عنوان از پودرها و قرص های لاغری و چاقی برای تناسب اندام استفاده نکنید عوارض جبران ناپذیری دارند مخصوصا آنهایی که در عطاری ها به اسم گیاهی بودن به فروش میرسن و غیر استاندارد هستند مانند فرشته،افلاطون،جینسینگ و...

به علت حجم زیادی از کورتون

باعث رسوب و نارسایی به کلیه ها میشن

مشکلات عصبی و روانی ایجاد میکنن

گوارش را بهم میریزند

باعث ایجاد پوکی استخوان میشن و در نتیجه سیاهشدگی سر استخوان میشوند

باعث اختلالات حافظه نیز میشوند

چاقی و لاغری به چه قیمت!؟

به قیمت از دست دادن سلامتی!؟

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت دوس داری چاق بشی؟؟ 

یاچون مردم میگن؟؟

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
چقد استفاده کردی و چقد وزن گرفتی؟

یک قوطی گرفتم اگه اشتباه نکنم ۶۰عددی بود. روزی ۱ عدد، نیم ساعت قبل غذا میخوردم.

توی ۲۰ روز از ۶۳کیلو به ۷۴ کیلو رسیدم.

البته باشگاه هم میرفتم.

اشتهام خوب شده بود. سنگ هم میدادن میخوردم😂

☆☆☆❌️کاربر آقا❌️☆☆☆
یک قوطی گرفتم اگه اشتباه نکنم ۶۰عددی بود. روزی ۱ عدد، نیم ساعت قبل غذا میخوردم. توی ۲۰ روز از ۶۳کیل ...

وای چقد خوووب

خاله ی منم استفاده کرده میگه بعد یه هفته ب شدت اشتهارو باز میکنه اونم میگف تو یه ماه۶ کیلو اضافه کرده

من میترسم جواب نده واسم😭چون پودر گین اپ و قرص فرشته استفاده کردم پارسال هیچ کدوم ذره ای اشتهامو باز نکرد

وای چقد خوووب خاله ی منم استفاده کرده میگه بعد یه هفته ب شدت اشتهارو باز میکنه اونم میگف ...

شربت مولتی ویتامین سانستول هم اشتها زیاد میکنه...

☆☆☆❌️کاربر آقا❌️☆☆☆