2821
2789

اگر عاشق بشی طرفت همه چیش خوب باشع بالغ باشه بچه نباشه قصدش واقعا جدی باشه خوبه گلم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلی پیشنهاد خوبی دارم و میترسم😂

😂😂

اگه قصدتون ازدواجه خب به خانواد‌ه‌ها بگید..اینجوری خیالتون راحته و ترسی هم ندارین

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
من حوصله ندارم یکی بالا سرم بگه این کارو کن اینکارو کن والو

خب اینام که رل میزنن همینجور میگن🤣🥴

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
پس کنسل شد بیخیال نخواستم😂😂🤣

🤣🤣🤣🤣

شاید ایشون اینجوری نباشه...ولی من هرچی از دوستام دیدم این بوده که بهشون دستور بدن اینکارو بکن و...

حتی یکیشون شب به شب براش لالایی میخوند🥴🥴

🤣🤣🤣🤣 شاید ایشون اینجوری نباشه...ولی من هرچی از دوستام دیدم این بوده که بهشون دستور بدن اینکارو ...

ن بابا میترسم آخر ازم جنسی بخواد مغزم قاطی میکنه🤣🤣

ن بابا میترسم آخر ازم جنسی بخواد مغزم قاطی میکنه🤣🤣

وایی..🤣🥴🥴🥴🥴